• babagan.html

RIHOO INDUSTRI didegaké ing taun 2010, lan dumunung ing kutha pelabuhan laut sing luwih gedhe ing Ningbo, ing ngendi uga basis produksi mekanik sing penting ing China.We minangka produsen profesional kanggo sistem guide linier, kanggo nyuplai bantalan roller trek, ril guide roller , komponen lan aksesoris, bantalan sing ora standar lan standar. Kanthi pengalaman lan peralatan khusus taun, kita mangertos persyaratan desain lan aplikasi pelanggan kita sing ngidini kita ngembangake produk guide linier inovatif sing menehi solusi anyar kanggo desain insinyur.