Bantalan Dengan Lengan Lengan
  • Air ProBantalan Dengan Lengan Lengan

Bantalan Dengan Lengan Lengan

Ing ngisor iki gegayutan karo Bearings With Inner Sleeve related, Mugi-mugi sampeyan bakal luwih ngerti Bearings With Inner Sleeve.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bantalan Dengan Lengan Lengan



â € ¢ Ring Ring 100Cr6 â'¡ Outer Ring 100Cr6 â '¢ Cage Brass

â € £ Ball 100Cr6 â'¤ Lengan 1020

Ana lengan baja karbon ing jero ring utama kanggo gampang instalasi. Outer ring bisa nganggo profil sing dilantik. Gaya mbukak utawa nutup kasebut bisa uga kasedhiya.

Ukuran gambar ndhuwur kasebut kanggo referensi. Yen duwe dimensi dhewe, please email us.


Industri Rihoo minangka salah sawijining produsen lan pemasok bantalan sing pinunjul ing China, diwenehake kanggo tuku lan ngedol bantalan bantalan sing akeh banget kanthi lengan sing digawe ing China sing didagang saka kita.

Panas Tags: Bearings With Inner Sleeve, Cina, produsen, pemasok, pabrik, grosir, beli, Disesuaikan, berkualitas tinggi, diskon, harga, harga rendah, sampel gratis, kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码