C Track Roller Bearings
  • Air ProC Track Roller Bearings
  • Air ProC Track Roller Bearings
  • Air ProC Track Roller Bearings

C Track Roller Bearings

Ing ngisor iki ana bab C Track Roller Bearings related, Mugi kanggo mbantu luwih ngerti C Track Roller Bearing.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C Track Roller Bearings


Bearing Kanthi Profil Bulat

Câ € |2Z / Câ € |2RS Series Track Roller Bearings are precision ball bearings that generally used in precision Linear Motion Guide. Padha diwenehake karo materi saka stainless steel lan kromium baja kromium sing dhuwur ing segel karet lan perisai logam, lan uga kasedhiya poros concentric utawa eksentrik.

Padha bisa digunakake ing macem-macem trek kanthi beda konfigurasi lan aplikasi sing kudu gerakan linear, kayata robot industri, garis perakitan presisi, sistem conveyer overhead, peralatan otomatis, mesin transmisi, sistem transportasi logistik lan liya-liyane. Padha uga disebut guide bear wheel.

Rihoo Industry minangka salah sawijining produsen lan supplier Roller Bearing sing pinunjul ing China, diwenehake kanggo tuku lan didol bunderan bantalan Roller C gedhe sing digawe ing China sing didagang saka kita.

Panas Tags: C Track Roller Bearing, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, beli, Disesuaikan, berkualitas tinggi, diskon, harga, harga rendah, sampel gratis, kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码