Dumbbell Formulir Roller Bearings
  • Air ProDumbbell Formulir Roller Bearings

Dumbbell Formulir Roller Bearings

Ing ngisor iki ana babagan Dumbbell Formulir Roller Bearing sing gegandhengan, Mugi kanggo mbantu luwih ngerti Dumbbell Formulir Track Roller Bearings.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dumbbell Formulir Roller Bearings


Product Code: 684W14

Inner Diameter:4

Outer Diameter:12

Width:14

Groove Width:2

Angle:120 °

Material:Gcr15 Bearing Steel

【684W14】Dumbbell Formulir Roller Bearings (a).png

【684W14】Dumbbell Formulir Roller Bearings (b).png


Industri Rihoo minangka salah siji produsen lan pemasok Track Roller Bearing sing pinunjul ing China, diwenehake kanggo tuku lan didol bantalan akeh modifikasi mbentuk roller bantalan roller digawe ing China ing Simpenan saka kita.
Hot Tags: dumbbell form roller bearings suppliers supplier, China, manufacturers, wholesale, customized, bulk, buy, in stock, made in China



Panas Tags: Dumbbell Formulir Roller Bearing, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, tuku, Disesuaikan, berkualitas tinggi, diskon, pricelist, harga rendah, sampel gratis, kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码