Bordir Mesin Bantalan
  • Air ProBordir Mesin Bantalan

Bordir Mesin Bantalan

Ing ngisor iki gegayutan karo babagan Embroidery Bearings Machine, Mugi kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti Bolah Mesin Bordir.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bordir Mesin Bantalan


Iki digunakake ing Mesin Sulaman lan bisa dilakoni dening saben baris utawa rangkean ganda. Materi sing dhuwur yaiku â € "kualitas bantalan baja utawa stainless steel.

Ukuran kanggo Bearing Tunggal V yaiku 6 X 17.6 X7.5 lan 8 X 17.6 X 7.5, kanggo Row Double yaiku 5 X 18 X 7.8, 6 X 18 X 7.8 lan 6 X 18 X 8.

Industri Rihoo minangka salah sawijining produsen lan pemasok bantalan khusus sing pinunjul ing China, nyambut damel kanggo tuku lan bengkel bantalan bordir mesin bordir sing digawe ing China sing dituku saka kita.

Panas Tags: Pabrik Embroidery Bearings, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, tuku, Disesuaikan, berkualitas tinggi, diskon, pricelist, harga rendah, sampel gratis, kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码