LR Track Roller Bearings
  • Air ProLR Track Roller Bearings

LR Track Roller Bearings

Ing ngisor iki gegayutan babagan LR Track Roller Bearings related, Mugi kanggo mbantu luwih ngerti LR Track Roller Bearings.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

LR Track Roller Bearings


Bearings karo outer ring utawa Cylindrical

LR seri Track Roller Bearings uga disebut CAM ROLLERS, digunakake ing trek heavy load utawa digunakake minangka wheeler kanggo nggoleki aplikasi tartamtu sing gesekan kudu ngurangi. Papan lumahing permukaan njaba sing dibentuk kanggo permukaan runner sing dilantik kanthi R500 (akhiran U). Padha bisa njupuk tameng logam (suffix KDD) utawa segel racun (suffix NPP) kanggo nyegah lebu.

LR bantalan sing digawe saka baja bantalan berkualitas tinggi, sawetara jinis bisa digawe saka stainless steel resistance corrosion. Uga bantalan bisa uga dilengkapi poros concentric utawa eksentrik.

Rihoo Industry minangka salah sawijining produsen lan pemasok trek Roller Bearing sing pinunjul ing China, diwenehake kanggo tuku lan nggabungake massal lr trek Roller bantalan digawe ing China ing Simpenan saka kita.

Panas Tags: LR Track Roller Bearings, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, beli, Disesuaikan, berkualitas tinggi, diskon, harga, harga rendah, sampel gratis, kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码