LV Track Roller Bearings
  • Air ProLV Track Roller Bearings

LV Track Roller Bearings

Ing ngisor iki gegayutan babagan LV Track Roller Bearings related, Mugi kanggo mbantu luwih ngerti LV Track Roller Bearings.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

LV Track Roller Bearings


Bantalan karo & quot; V & quot; profil alur

LV Series Track Roller Bearings bisa akeh digunakake ing trek silinder utawa & quot; V & quot; trek profil kanthi sudut 120 derajat. Beda saka seri bearings LFR, seri LV bantalan luwih adaptable karo ukuran sing beda. Saben jinis bisa diterapake kanthi diameter diameter sing luwih gedhe. Iki digunakake kanggo heavy â € "trek tugas, peralatan mobile, mesin straightening machine lan sateruse.

Bearings njupuk desain internal struktur bantalan ganda balok kontak sudut ganda dan memiliki cincin outer walled tebal.
Bearings bisa digawe kanthi dhuwur â € "kualitas bantalan baja utawa stainless steel. Uga bisa nyedhiyakake bantalan poros konsentrat utawa eksentrik.

Kita bisa nampa bantalan karo macem-macem sudut & quot; V & quot; kanggo memenuhi syarat sampeyan.

Rihoo Industry minangka salah sawijining produsen lan pemasok trek Roller Bearing sing pinunjul ing China, diwenehake kanggo tuku lan ngedol rolling bantalan roll roll lv akeh digawe ing China ing Simpenan saka kita.

Panas Tags: LV Track Roller Bearings, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, tuku, Disesuaikan, berkualitas tinggi, diskon, pricelist, harga rendah, sampel gratis, kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码