Peralatan Genggaman Track Roller Bearings
  • Air ProPeralatan Genggaman Track Roller Bearings

Peralatan Genggaman Track Roller Bearings

Ing ngisor iki babagan Mobile Equipment Track Roller Bearings related, Mugi-mugi sampeyan bisa luwih ngerti Mobile Equipment Track Roller Bearings.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Peralatan Genggaman Track Roller Bearings


Product Code: V20M5

Inner Diameter:M5

Diameter Luar:20

Width:8.5 / 10.5

Groove Width:6

Angle:120 °

Groove Bottom Diameter:17.3

Material:GCR15 Bearing Steel

【V20M5】Peralatan Genggaman Track Roller Bearings.png

Rihoo Industry minangka salah sawijining produsen lan pemasok trek Roller Bearing sing pinunjul ing China, diwenehake kanggo tuku lan ngedol roller bantalan peralatan mobile sing dirancang khusus digawe ing China saka saham kita.


Hot Tags: mobile equipment track roller bearings suppliers China, manufacturers, wholesale, customized, bulk, buy, in stock, made in China
Panas Tags: Pabrik Rolling Bearing, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, beli, Disesuaikan, berkualitas tinggi, diskon, pricelist, harga rendah, sampel gratis, kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码