Ring Guide Rails
  • Air ProRing Guide Rails

Ring Guide Rails

Ing ngisor iki ana babagan Ring Guide Rails related, Mugi-mugi sampeyan bakal luwih ngerti Ring Guide Rails.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Ring Guide Rails


Rihoo Ring Guide Rails kanggo RHEV Series digawe saka baja berkualitas tinggi kanthi permukaan V njaba hardened kanggo nyedhiyakake bantalan ing mlaku banget awet. Kita uga bisa nyedhiyakake pilihan gear drive kanthi modus 4 MOD standar kanggo sliding ring. Ukuran untu liyane bisa kasedhiya ing panyuwunan.

Kanggo bolongan, siji standar sing cocog karo sekrup soket hex, lan sing liyane ditetukake kanggo ngetokake cincin pedoman dering saka ngisor.

Rintangan rintisan cincin ana 3 grasi presisi, SS (Stainless Steel), P1 P2. Kabeh gelar ana ing lemah ing 90Â ° V lan ndaftar internal. P1 uga lemah ing pasuryan sing dipasang. SS ana ing kabeh permukaan. Spacers bakal digunakake nalika dipasang ing permukaan rata.

Panas Tags: Ring Guide Rails, China, manufaktur, pemasok, pabrik, grosir, tuku, Disesuaikan, kualitas tinggi, diskon, pricelist, low price, free sample, kutip

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码