Roller Bearings
  • Air ProRoller Bearings

Roller Bearings

Ing ngisor iki gegayutan babagan Roller Bearing, Aku arep kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti Roller Bearings.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roller Bearings


Kode Produk: K3

Inner Diameter:3

Diameter Luar:16

Width:4

Groove R: 2

Groove Widthïšš.2

Material:GCR15

Roller Bearings.jpg

Rihoo Industry minangka salah sawijining produsen lan pemasok bantalan sing pinunjul ing China, diwenehake kanggo tuku lan ngedol akeh bantalan roller massal digawe ing China ing Simpenan saka kita.
Panas Tags: Roller Bearing, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, beli, Disesuaikan, berkualitas tinggi, diskon, harga, harga rendah, sampel gratis, kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码