SG utawa LFR Track Roller Bearings
  • Air ProSG utawa LFR Track Roller Bearings

SG utawa LFR Track Roller Bearings

Ing ngisor iki gegayutan babagan SG Or LFR Track Roller Bearings related, Mugi kanggo mbantu luwih ngerti SG utawa LFR Track Roller Bearings.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

SG utawa LFR Track Roller Bearings


Bearings karo alur Arch Gothic

SG .. LFRâ € | Series Track Roller Bearings sing cocog karo trek silindris ing sistem gerak linier. Roller nduweni fitur dobel spasi kontak sudut ganda ing desain struktur internal lan "outer ring" tembok sing dawa. Iki digawe saka â € "kualitas baja bantalan. Sawetara jinis kasebut uga bisa digawe saka baja stainless tahan karat.

Fungsi gulungan seri SG padha karo seri LFR. Nanging, utamané sing dipigunakaké ing jalur sing rata lan ing struktur kompak. Sawise rollers dipasang ing slider, poros bakal ora utawa jarang liwat pesawat sisih rol.

Industri Rihoo minangka salah sawijining produsen lan supplier Roller Bearing sing pinunjul ing China, nyambut damel kanggo tuku lan grosir bantalan roll silikon lintang sing digawe khusus ing China.

Panas Tags: SG Or LFR Track Roller Bearings, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, tuku, Customized, kualitas tinggi, diskon, pricelist, low price, free sample, kutip

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码