Screw Mounting Bearings Series ZKLF
  • Air ProScrew Mounting Bearings Series ZKLF

Screw Mounting Bearings Series ZKLF

Ing ngisor iki ana babagan Screw Mounting Bearings ZKLF Series related, Mugi kanggo mbantu sampeyan luwih mangerteni Screw Mounting Bearings Series ZKLF.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Munggah Gunung Bearingsâ € "â €"ZKLF Series


â € ¢ Unit lengkap kalebu cincin lor tunggal, cincin loro-potong, bal, rakitan lan segel.

• Bearingsare double direction angular contact ball bearingswith a 60° contact angle in an O arrangement.

â € ¢ Bisa ndhukung beban aksial saka arah lan uga beban radial.

à ¢ â, ¬ â ¢ à ¢ â € šÂ ¢  ¢  €  ¢  €  ¢  € ¢ Punika preloaded sawise perakitan dening locknut presisi.

à ¢ â,¬â "¢ â € ¢ Sing dilindhungi saka kontaminasi dening lambe segel utawa jurang segel.

à ¢ â, ¬ â € ¢ Punika greased karo lithium Komplek dasar sabun kulit kanggo SHELL Alvania RL3.

â € ¢ Bisa relubrikasi.

â € ¢ Sing cocok kanggo temperatur operasi saka -30 ° C nganti + 120 ° C (winates dening pelumas, materi gelang kedhep lan kandang plastik plastik).

• Are precision bearingse.g. for use with screw drives.

â € ¢ Outer ring cocok kanggo mounting flange.

â € ¢ Titik segel utawa tutup segel ing loro-lorone.

 

Panas Tags: Screw Mounting Bearings ZKLF Series, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, tuku, Disesuaikan, berkualitas tinggi, diskon, pricelist, harga rendah, sampel gratis, kutip

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码