Single Edge Guide Rails
  • Air ProSingle Edge Guide Rails

Single Edge Guide Rails

Dipuntedahaken babagan Single Edge Guide Rails related, Mugi-mugi saged mbantu langkung ngertosaken Single Edge Guide Rails.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Single Edge Guide Rails


Rihoo Single Edge Guide Ril RT seri digawe saka baja karbon hardened kanggo minimal 53 HRC, polesan lan oiled, utawa unhardened (22-25 HRC), minangka kawangun, semu abang.

Uga bisa digawe dening stainless steel hardened kanggo minimal 40 HRC, polesan lan oiled, utawa unhardened (20-23 HRC), minangka kawangun, nglengo.

Panjang potongan maksimum tunggal nganti 4000mm gampang butt-jointed kanggo maneh ukuran.

RT Series Guide Rails digunakake kanthi normal karo W Track Roller Bearings.

Panas Tags: Single Edge Guide Rails, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, tuku, Disesuaikan, kualitas tinggi, diskon, pricelist, harga murah, sampel gratis, kutip

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码