Spinning Machine Bearings
  • Air ProSpinning Machine Bearings

Spinning Machine Bearings

Ing ngisor iki gegayutan babagan Spinning Machine Bearings related, Mugi-mugi sampeyan bisa luwih ngerti Spinning Machine Bearings.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Spinning Machine Bearings


Product Code: FK1000

Shaft Diameter:8

Diameter Luar:21.1 / 24.5

Width:37 / 52.5

Material:GCR15

Surface Treatment:Chrome-Plating


Rihoo Industry minangka salah sawijining manufaktur lan pemasok bantalan khusus sing pinunjul ing China, diwenehake kanggo tuku lan ngedol akeh bantalan mesin spinning massal digawe ing China ing Simpenan saka kita.
Panas Tags: Spinning Machine Bearings, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, tuku, Disesuaikan, berkualitas tinggi, diskon, pricelist, low price, sampel gratis, kutip

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码