Plat Slide Stainless Steel
  • Air ProPlat Slide Stainless Steel

Plat Slide Stainless Steel

Ing ngisor iki ana Piring-piring Slide Stainless Steel sing gegandhengan, Aku arep mbantu sampeyan luwih ngerti Piring Slide Stainless Steel.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plat Slide Stainless Steel


Slide Plate dirancang lan diinstal nganggo Track Roller Bearings kanggo mlaku ing sistem gerakan linear. Materi sing dipilih yaiku stainless steel utawa liyane. Yen sampeyan duwe syarat, please email us with dimension.


Industri Rihoo minangka salah sawijining manufaktur lan pemasok komponen mekanik sing pinunjul ing China, nyambut damel kanggo tuku lan ngowahi baja stainless stainless slide khusus sing digawe ing China saka saham kita.
Hot Tags: stainless steel slide plates supplier China, manufaktur, grosir, khusus, bulk, tuku, ing stock, digawe ing China
Panas Tags: Piring Slide Stainless Steel, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, beli, Disesuaikan, berkualitas tinggi, diskon, pricelist, harga rendah, sampel gratis, kutip

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码