Straightening Bearings
  • Air ProStraightening Bearings

Straightening Bearings

Ing ngisor iki ana babagan Straightening Bearings related, Mugi-mugi saged mbantu sampeyan langkung mangertos Bearing Bearing.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Straightening Bearings


Product Code: SL1616V1-90

Inner Diameter:5

Diameter Luar:16

Width:17

Groove Angle: 90

Groove Width:1

Material:GCR15

Straightening Bearings.jpg


Rihoo Industry yaiku salah sawijining manufaktur lan pemasok bantalan sing pinunjul ing China, diwenehake kanggo tuku lan ngedol akeh bantalan baja bantalan sing digawe ing China saka saham kita.
Panas Tags: Straightening Bearings, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, tuku, Disesuaikan, berkualitas tinggi, diskon, pricelist, harga rendah, sampel gratis, kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码