Ball Bearing Mini Ball
  • Air ProBall Bearing Mini Ball

Ball Bearing Mini Ball

Ing ngisor iki ana babagan Ball Bearing Miniatur Ball Bearing sing gegandhengan, Aku arep mbantu sampeyan ngerteni luwih apik Ball Bearing Ball Bearing.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ball Bearing Mini Ball


Ringkesan ukuran (mm) Bantalan Ora. Rating rating (N) Nyepetake kacepetan (rpm)
d D B B1 rsmin Mbukak Dilindhungi Diisi Cr Cor Grease Minyak
3 9 2.5 4 0.15 MR93 MR93ZZ / 570 187 56000 67000
4 8 2 3 0.1 MR84 MR84ZZ / 395 139 56000 67000
10 3 4 0.15 MR104 MR104ZZ / 585 204 48000 56000
5 9 2.5 3 0.15 MR95 MR95ZZ / 430 168 50000 60000
10 3 4 0.15 MR105 MR105ZZ / 430 168 50000 60000
6 12 3 4 0.15 MR126 MR126ZZ / 715 292 43000 50000
7 13 3 4 0.15 MR137 MR137ZZ / 540 276 40000 48000
8 14 3.5 4 0.15 MR148 MR148ZZ / 820 385 38000 43000
10 19 5 5 0.3 6800 6800ZZ 6800-2RS 1720 840 34000 40000
22 6 6 0.3 6900 6900ZZ 6900-2RS 2700 1270 32000 38000
12 21 5 5 0.3 6801 6801ZZ 6801-2RS 1920 1040 32000 38000
24 6 6 0.3 6901 6901ZZ 6901-2RS 2890 1460 30000 36000
15 24 5 5 0.3 6802 6802ZZ 6802-2RS 2070 1260 28000 34000
28 7 7 0.3 6902 6902ZZ 6902-2RS 4350 2260 26000 30000
17 26 5 5 0.3 6803 6803ZZ 6803-2RS 2200 1400 26000 30000
30 7 7 0.3 6903 6903ZZ 6903-2RS 4600 2550 24000 28000
20 32 7 7 0.3 6804 6804ZZ 6804-3RS 4000 2470 22000 26000
37 9 9 0.3 6904 6904ZZ 6904-2RS 6400 3700 19000 22000

Industri Rihoo minangka salah siji produsen lan supplier Miniature Deep Groove Ball Bearings sing ana ing China, nyambut damel kangge mbeli lan ngasilake balok miniatur berukuran tipis sing dibentuk ing China.


Hot Tags: thin walled mini ball bearing bearings supplier, China, manufacturers, wholesale, customized, bulk, buy, in stock, made in China
Panas Tags: Ball Bearing Ball Bearings, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, beli, Customized, high quality, discount, pricelist, low price, free sample, kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码