W Track Roller Bearings
  • Air ProW Track Roller Bearings

W Track Roller Bearings

Ing ngisor iki ana bab W Track Roller Bearings related, Mugi kanggo mbantu luwih ngerti W Track Roller Bearings.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

W Track Roller Bearings


Bantalan â € œWâ € profil alur

W Series Seri Roller Bearing yaiku komponen utama Sistem Motion Linear, bisa digunakake sacara luas ing robot industri, mesin potong, trek gerak, aliran produksi lan sateruse.

Werna dering njaba yaiku â € œWâ € profil sing dibentuk dening loro â € œV â € karo sudut 90 derajat. Rai sisih njero internal utawa eksternal bisa dicocogake kanthi kapisah karo trek concave utawa protrudable utawa silinder.

- Bearings fitur desain internal saka baris dobel sudut kontak bantalan bola lan ring outer walled-tebal.

- Bearing digawe saka â € "kualitas bearing baja, Bisa nyedhiyakake roda karo bushing concentric utawa eccentric, roda uga bisa digawe saka tahan karat resistance stainless.

Industri Rihoo minangka salah siji produsen lan pemasok Track Roller Bearing sing pinunjul ing China, diwenehake kanggo tuku lan bor modifikasi roll bantalan roll massal digawe ing China ing Simpenan saka kita.



Panas Tags: W Track Roller Bearings, China, produsen, suppliers, pabrik, grosir, tuku, Customized, kualitas tinggi, diskon, pricelist, low price, free sample, kutut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码