Wire Guides And Straightening Bearings
  • Air ProWire Guides And Straightening Bearings

Wire Guides And Straightening Bearings

Ing ngisor iki bab Pandhuan Wire lan Straightening Bearings related, Mugi-mugi sampeyan bakal luwih ngerti Pandhuan Wire Guides lan Straightening Bearings.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Wire Guides and Straightening Rollers


Seri A utawa AT kanggo Bidang Aplikasi: Pelepasan kabel, jalur lan kabel dilakokake kanthi langkah-langkah kanthi tahapan sukses nganti produk pungkasan ditampa. Kanggo ngetrapake tangan antarane langkah-langkah sing beda, materi kasebut diisi ing gulungan utawa ing bobbin lan njupuk formulir sing ora ana ing alam.

Ana kedudukan rectified & quot; V & quot; ing dering njaba. Lekukane machined sing pas sadurunge bantalan pasuryan. Roller digawe saka dhuwur â € "kualitas bearing baja utawa stainless steel.

Rihoo Industry yaiku salah sawijining manufaktur lan pemasok bantalan khusus sing pinunjul ing China, diwenehake kanggo tuku lan ngedol akeh guide kawat sing disesuaikan lan straightening bantalan digawe ing China ing Simpenan saka kita.

Panas Tags: Wire Guides And Straightening Bearings, China, produsen, pemasok, pabrik, grosir, tuku, Customized, high quality, diskon, pricelist, low price, free sample, kutip

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码