Babagan awake dhewe

RIHOO INDUSTRY didegaké ing taun 2010, lan mapan ing kutha pelabuhan Ningbo sing paling gedhe, ing endi uga minangka basis produksi mekanik penting ing China.

Kita minangka produsen profesional kanggo sistem pandhuan linier, kanggo nyedhiyakake bantalan rol trek, roda pandhuan roda, komponen lan aksesoris, tanpa standar lan bantalan standar.

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun lan peralatan khusus, kita ngerti desain pelanggan lan syarat aplikasi sing ngidini kita ngembangake produk pandhuan linear inovatif sing nawakake solusi anyar kanggo desainer insinyur.