News

Bantalan Khusus

2018-08-07

Dhasar Info.

       

Sertifikasi: CE, ISO9001: 2000

       

Kawontenan: Anyar

       

Rating Precision: Abec3, Abec5, Abec7

       

Samples: Available

       

Jumlah Row: Double Row

       

Outside Diameter: 200 Mm

       

Jenis Seals: Buka

       

Spherical Roller Bearing Suffix:Cc,Ca,K,W33, N,Nr, MB

       


       

Spesifikasi: GCR15

       

Asal: China Jepang Swedia

       

Kode HS: 8505190090

       

Gambaran Produk

Kenapa Sampeyan Perlu E-ASIA
Amarga sampeyan butuh bantalan sing kualitas ing harga ekonomi. 
1). E-ASIA bantalan diprodhuksi ing fasilitas modern kanthi nggunakake teknik manufaktur seni. Kabeh produk E-ASIA ketemu utawa ngluwihi standar AFBMA lan ISO lan toleransi. 
2). Quality emphasis ing kabeh proses produksi ditambah karo 100% pengawasan kanggo kritis kinerja ciri njamin konsistensi produk. 
3). E-ASIA mrodhuksi bantalan-bantalan balok alur standar lan khusus, bantalan roller tapered, bantalan-bantalan bola lan bantalan roller silinder. Kita uga ngasilake bantalan khusus sing dirancang kanggo kabutuhan khusus. 
Yen sampeyan duwe masalah prewangan sing ora bisa ngatasi wong E-ASIA, suplier bantalan sing sampeyan butuhake. 

Produk Range: 
E-AISA pabrik bantalan pabrik bantalan pabrik di Tiongkok, menghasilkan profesional: 
1. Tapered roller bearing. 
2. Boh alur bantalan sing jero. 
3. Cylindrical roller bearing. 
4. Gulung arah sudut sudut kontak bantalan bola. 
5. Bearings otomatis. 
6. Bantalan non-standar liyane. 
7. Pasokan Layanan OEM. 
1. Kauntungan saka Produk kita: 
1). Kita wis duwe bantalan luwih saka 10 taun. 
We are the leading manufacturer bearing in China. We have a large group of bearing material suppliers. Padha stabil banget lan kerja sama amarga kekuatan pabrik gedhe. 2). Produksi taunan stabil ana 34 yuta set. 
Output stabil nalika kualitas stabil. Kita bakal nemtokake rencana pesenan taunan kanggo sampeyan sawisé output taunan stabil. 
3). Tim teknologi lan layanan kita banget kuat lan profesional. 
Kita tansah bisa nyukupi kebutuhan sampeyan sajrone teknologi lan layanan kita. Kelompok tim teknologi lan layanan gedhe bakal ketemu sampeyan watara 24 jam. Lan kita bakal ngembangake produk anyar kasebut kanthi potensial sampeyan. 
4). Kita duwe merek kita dhewe & quot; PAHP & quot;
Jeneng dhewe & quot; PAHP & quot; duwe reputasi dhuwur antarane lokal lan luar negeri. Kita bakal nggolek agen luwih dhuwur ing ndonya.

       

MODEL Bruttopris i DKK ID / MM OD / MM WIDTH / MM WEIGHT / G
2210 ETN9 56286 50 90 23 5500
2210 ETN9 / C3 56286 50 90 23 5500
2211 E-2RS1KTN9 / C3 87782 55 100 25 7800
2211 E-2RS1TN9 87782 55 100 25 7900
2211 ETN9 / W64 465429 55 100 25 7600
2212 E-2RS1TN9 100330 60 110 28 11000
2212 ETN9 / C3 82105 60 110 28 10400
2213 E-2RS1KTN9 129327 65 120 31 14100
2213 ETN9 99479 65 120 31 13800
2213 ETN9 / C3 99479 65 120 31 13900
2214 123940 70 125 31 15300
2214 E-2RS1TN9 161114 70 125 31 15200
2215 ETN9 / W64 690281 75 130 31 16800
2216 EKTN9 / W64 641411 80 140 33 19100
2216 ETN9 182084 80 140 33 19900
2216 ETN9 / C3 182084 80 140 33 19900
2217 223069 85 150 36 25200
2217 K 223069 85 150 36 24600
2217 K / C3 223069 85 150 36 24600
2218 268896 90 160 40 32100
2218 K 268896 90 160 40 31300
2218 K / C3 322690 90 160 40 31300
2218 KM / C3 368345 90 160 40 33000
2218 / C3 268896 90 160 40 32100
2219 KM 442132 95 170 43 41600
2219 KM / P63 521954 95 170 43 41600
2219 M 550988 95 170 43 41700
2219 M / C3 613913 95 170 43 41800
2220 513300 100 180 46 49300
2220 K / C3 515687 100 180 46 48200
2220 KM 522521 100 180 46 50200
2220 KM / C3 522521 100 180 46 50200
2220 M 522521 100 180 46 51300
2220 M / C3 522521 100 180 46 51300