News

Ndhukung Desain Sutra Kanthi Solusi Machining Luwih

2018-08-07

Israel â € "Bearings needed for almost any mechanical system and other items that require motion rotational. Iscar nyedhiyakake solusi sing komprehensif kanggo aplikasi bantalan kanthi alat sing efisien kanggo pamisah, trepanning, grooving, profiling lan ngowahi operasi, perusahaan nerangake.

Divisi pamindahan Iscar nyedhiyakake macem-macem geometri paling anyar lan karbida gelar sarta sisipan keramik lan CBN kanggo ngrampungake ngoper operasi gelang bantalan hardened nganti 64 HRc.

Yen soko, dadi, twists utawa moves, iku paling gedhe duwe bearing ing. Nalika jinis bantalan paling populer ing pasar yaiku bantalan bal, bantalan roller, jarum, bantalan tapered, spherical lan thrust uga umum. Bearings berukuran saka diameter cilik kayata 2 mm kanggo sistem elektronik nganti diameter 6000 mm biasane kanggo turbin angin-daya.

Nalika nerangake bantalan, salah sawijining industri sing paling nuntut saiki yaiku industri otomotif. Saben mobil nduweni rata-rata 100-150 bantalan, dene sepeda motor duwe antara 25-30. Kanthi tingkat produksi taunan luwih saka 93 yuta mobil lan 140 yuta motor saben taun, kebutuhan kanggo bantalan luwih dhuwur tinimbang terus lan terus meningkat. Kebutuhan kanggo bantalan uga nambah ing sektor industri liyane kayata produksi mesin, peralatan listrik, mesin konstruksi lan prasarana, penerbangan, lan tenaga. Miturut Iscar, para insinyur berpengalaman bisa ndhukung rancangan bantalan karo solusi mesin canggih sing bisa njamin kinerja, efisiensi lan presisi maksimal.

Akeh sisipan Iscar dirancang minangka sisipan multi-sudhut, kayata Penta, lan nduweni kaluwihan ékonomi amarga saka lima sudhut kios, perusahaan ngandika. Sisir kasebut biasane digunakake kanggo operasi parting-off, mesin alur segel lan raceway grooving. Struktur unik saka sisipan Penta bisa ngasilake angka-angka sing beda-beda wangun lan geometri sing beda karo biaya sing apik banget, supaya ngewangi pelanggan ngurangi biaya produksi lan ningkatake daya saing.

 Nglebokake kanthi limang cangkem motong bisa digunakake kanggo trepanning, parting-off

Sisipan Penta bisa uga digunakake kanggo trepanning, operasi aksial kanggo pemisahan siji cincin palsu kanggo rong cincin njaba lan njero sing kapisah. Kanggo operasi kuwi, Iscar uga menehi jinis-jinis sisipan liyane kayata BGR lan BGMR kanggo dering luwih akeh sing ndadekake operasi pemisahan sing jero.

Iscar uga wis ngembangake sistem multi-parting kanggo para pelanggan sing nduweni fitur bilah-bilah partisi utawa adaptor sing dirancang kanggo pamisah sawetara cincin. Paket kasebut diwenehake karo sisipan Tang-Grip lan Do-Grip, lan uga nganggo sisipan Penta. Sistem pamisahan kasebut mbudidaya cendhak siji operasi sing paling umum ing produksi bantalan.

Prodhuk sing misahake dhewe sing disedhiyakake ing ukuran sing cetha sing nyedhiyakake manufaktur kanthi signifikan ngurangi jembaré sisipan, nganti 0,7 lan 1,0 mm, saéngga nyimpen bahan baku, tabungan sing mbantu ngasilake nganti 15% luwih dering saka tabung baja sing ana, perusahaan nerangake.

Kanggo operasi finish saka dering bantalan hardened nganti 64 HRc, divisi nyedhiyakake perusahaan menehi macem-macem geometri paling anyar lan karbida gelar uga nyelehake Keramik lan CBN. CBN nggabung karo chipformers sing solusi Ultimate Iscar kanggo operasi kuwi lan bisa gampang ngganti pangolahan panggilingan mahal.

Operasi lapis lebar ing mesin multi-spindle bisa ditandhani karo sisipan Iscar's V-Lock lan FTB sing nyedhiyakake solusi kanggo profil lebar nganti 10 nganti 51 mm.