News

Mineral Kaca Bantalan Heads Riyadh Kanthi Automechanika Ing Februari 2018

2018-08-07

Miturut

 BearingAdmin

-

13 Desember 2017

5

Dubai, 9 Desember 2017â € "Mineral Circles Bearings (MCB) siap muter ing Riyadh karo Automechanika, salah sawijining merek acara otomotif paling apik ing dunya, saka tanggal 5 - 7 Februari 2018 ing Konvensi lan Pameran Internasional Riyadhâ € ™ sbale 2, stand 2-D09.

 

Sing pisanan kanggo Automechanika, pengunjung pameran dagang wis kasengsem kanggo nliti produk otomotif lan solusi inovatif saka luwih saka 150 pameran saka 20 negara.

Dadi partner resmi 2017 ing Dubai lan mitra peluncuran ing Jeddah awal taun kepungkur, asosiasi kuat MCB karo organizer sing benten meresmikan kesuksesan sing adoh lan amba amarga ora kuwat ninggalke para penonton inti industri sawisemarket otomatis ing Timur Tengah lan Afrika (MEA).

Marketing Director Hassanein Alwan says, â € œBaritan utama sing nggawe Arab Saudi penting kanggo bisnis aftermarket kita yaiku parc mobil sing paling gedhé ing GCC saka jarak sing adoh ing omah asal kita ing UAE.â €

Gerbang menyang Saudi Vision 2030

Kanthi inisiatif Wawasan 2030 pamaréntah Arab Saudi, Alwan nyatakake wutah langsung ing perdagangan kendaraan.“Miturut law, women will be allowed to drive in 2018 and this will potentially increase car sales by approximately 30 percent. A boost in existing car usage will also be on the rise which will be good for the bearing industry. To sum it all, a positive business forecast is seen for the automotive aftermarket business by year 2020,” he said.

Pengurus Area Sales MCB Michel Peltier positif ing Automechanika Riyadh mbikak kesempatan anyar. Dheweke nyatakake,â € œKanthi kita duwe pasar kuwat banget ing wilayah Barat lan Timur, kita percaya yen pameran perdagangan iki bakal mbantu kita ing kampanye kesadaran kita nalika kita pindhah menyang klien.â €

Sampeyan uga kasedhiya ing:

·         Pembalap wanita cepet-cepet njaluk

·         Automechanika Riyadh kanggo nampilake 150 peserta pameran

Apa ing Toko Kanggo Sampeyan

1.   SNR Automotive Rangeâ € "SNR nawakake premium bearings lan kit bearing roda cocok kanggo ndhuwur kendaraan merek Perancis. Kanthi luwih saka 100 taun ing industri bantalan OEM lan aftermarket, njamin kualitas, inovasi, lan safety.

2.   ILJIN Wheel Bearingsâ € "Cocog kanggo kendaraan buatan Amerika, iki uga dadi bantalan roda sing disenengi dening produsen mobil asal Korea, Hyundai, sing ing taun-taun pungkasan wis nuduhaké kedadean sing lumayan ningkat ing dalan kulon KSA.

3.   MCB Automotive Rangeâ € "Brand bearing gilingan Mineral nduweni daya ekonomis sing uga dikenal minangka MCB, iku pilihan efektif biaya karo garansi 1 (siji) taun kanggo macem-macem produk produk aftermarket sing akurat kayata hub roda lan sendi universal.

4.   Heavy Duty EP3 High Load Greaseâ € "Asil kolaborasi antara MCB lan NTN-SNR, produsen senjata Jepang paling dhuwur Jepang, NTN Corporation, iki greget grade 3 NLGI yaiku pilihan pelumas sing cocok kanggo truk, bus, utawa kendaraan komersil kayata nglindhungi bantalan nglawan dini karusakan sing disebabake dening asor, panas, kontaminasi, lan korosi.

 

G8]0C)@3A_Z9Q60[M9DGV@H.png