News

Miniatur Deep Groove Ball Bearing Bearing Clearance

2018-08-07

Miniature Deep Groove Ball Bearings Bearing clearance

Kacepetan mikro-jero alur gerbong sing dhuwur-kacepetan, uga dikenal minangka bearing clearance. Reresik bearing kasebut, yaiku, nalika bantalan ora dipasang ing cangkul utawa kothak bantalan, dering bagian jero utawa sisi dering njaba tetep, lan buntut kasebut ora mbenerake sisi gerakan radial utawa aksial saka gerakan Miturut arah gerakan, bisa dipérang dadi rembugan radial lan clearance aksial. Ukuran reresik (disebut reresik) sajrone operasi nyebabake urip lemes, suhu tambah, bising, getaran lan sifat liyane saka bearing. Kita bisa dadi pad sing bentuke silinder lan oval sing digawe ulang, bisa digunakake tangan-grinding utawa bearing ing sub-permukaan plus matting sawise metode penggilingan penyetelan. Panggunaan bantalan

Precautions for use

Rolling bearings minangka bagean presisi, lan kanthi mangkono, kudu nggunakake sikap sing cocog, yen nggunakake bantalan berprestasi tinggi, yen digunakake kanthi ora bener, ora bisa entuk asil kinerja sing dikarepake, supaya panggunaan bantalan kudu menehi perhatian marang:

â-², supaya bantalan lan lingkungan sekitar resik. Sanajan bledug cilik sing ora bisa ditemokake ing bantalan, bakal nambah pangukuran, getaran, lan swara.

â-², panggunaan instalasi kanggo ati-ati, ora ngidini stamping kuat, ora ngidini palu langsung numpuk bantalan, ora ngijini transfer tekanan liwat awak rolling.

â-², nggunakake piranti instalasi sing tepat lan akurat, coba gunakake piranti khusus, nyoba supaya ora nganggo kain lan serat cendhak lan liya-liyane.

â-², kanggo nyegah korosi bantalan, njupuk bantalan langsung kanthi tangan, kanggo ngresiki kanthi kringet ing tangan, lan dilapisi karo lenga mineral sing berkualitas lan banjur beroperasi ing mangsa udan lan panas, mligi mbayar manungsa waé kanggo teyeng.

Bearing fit

▲, with the choice

Dimensi tengah lan dimensi diameter njaba saka bantalan rolling digawe miturut toleransi standar. Gelar ketat cincin bagian tengah lan poros, ring luar, lan bolongan kursi mung bisa diraih kanthi ngontrol toleransi jurnal lan toleransi ing bolongan. Ngilangake ring tengah lan poros kanthi sistem lubang dasar, deringane lan kursi njaba kanthi nggunakake sistem batang mesin.

Pilihan bener kerjasama, kita kudu mangerteni kondisi kaset, suhu operasi lan persyaratan liyane, nanging ing kasunyatan iku angel banget. Mulane, akeh kasus sing adhedhasar nggunakake pilihan lapping.

â-², ukuran muat

Jumlah interferensi antarane dering lan poros utawa cangkang gumantung ing ukuran sing diundhuh, beban sing luwih abot migunakake menang sing luwih gedhe, lan beban luwih entheng migunakake winih sing luwih cilik.