News

Deep Groove Ball Bearings Miturut Struktur

2018-08-07

Deep Groove Ball Bearings Miturut struktur

Bantalan poros alur mendalam sing beda-beda jinis bantalan rolling. Strukturipun biasanipun dumadi saka ring luar, cincin batin, klompok bal baja lan set kandhang. Balung alur jero miturut struktur uga bisa dipérang dadi balok alur sing kedhep lan mbukak balok alur sing jero, sing mbukak tanpa struktur segel, balok alur sing disegel dipérang dadi segel debu lan segel minyak, debu Bahan tutup segel kanggo stamping pelat baja bisa muter kanggo nyegah lebu saka nglebokake peran raceway bantalan, lan jinis anti-minyak kanggo segel minyak kontak bisa efektif nyegah grease ing tumpukan bantalan. Bantalan alur banter sing jero bisa nahan kapindho beban radial lan aksial. Yen mung diwenehi sudut sikil kontak radial nol, ing bantalan balok alur sing jero kanthi ril radial gedhe kanthi kinerja bearing sudut sudut bisa tahan beban aksial yang lebih besar, koefisien koefisien gesekan balok alur yang dalam, struktur kecepatan sederhana, sederhana gampang kanggo entuk akurasi manufaktur sing luwih dhuwur dibandhingake karo jinis-jinis liyane, fitur-fitur kasebut sing apik kanggo nggawe kaanan iki ing urip umum. Werna alur banter carane nggawe dadi luwih suwe? Kita bisa nambah daya bantalan. Beban impact ing bearing gumantung ing rangsangan rotor lan fleksibilitas support bantalan, nambah fleksibilitas support bantalan, bakal ngurangi impact ing beban bearing. Mulane, sing cocog ketebalan lapisan karet bisa ditambahake antarane omah bantalan lan pigura dukungan kanggo nambah keluwesan pendukung bantalan. Minangka asil nambahake plate karet, tambah keluwesan, sing nyerap minangka bagian saka energi geter, ningkatake kahanan daya bantalan, kanggo entuk tujuan ngluwihi urip layanan.

Bantalan alur jero alur bakal dilahirake maneh, manawa gunggunge cacat ing ngisor iki, bantalan ora bisa digunakake, kudu ngganti bantalan anyar. Iki ana ing njero lan ing sanjabane ring, awak muter, salah sijine retakan; dering jero lan njaba, aliran siji-sijine sing wis dilorot; lumahing raceway, rusuk, nggulung lencana kertu wigati; Kandhang kothak utawa ripple landhep ngeculake; raceway permukaan, rolling body titanium lan bekas; lumahing rolling, awak rolling nduweni indentasi lan tandha sing signifikan; Dhiameter inner diameter utawa diameter ing Piring panyegelan lan plat tameng rusak banget. Galaksi alur bantalan jero Ayo aja gupuh kula menehi Senjata, yen reresik internal bantalan banget cilik. Punika kanthi cepet ing suhu operasi: bolongan cincin bantalan kanthi lengan adaptor uga longgar, bantalan gampang longgar amarga permukaan kawin nalika kegagalan jangka pendek dibakar. Tali alur jero alur kanthi deteksi kesalahan lan cara ngatasi masalah lan sipat beban bearing, minangka bantalan gedhe, stok kadhangkala kita supaya ora bisa diunggah, mbongkar angel, uga bisa digunakake kanggo nahan rotasi cincin kanthi cara celah cincin . Ing kasus iki, sawijining sumbu nggunakake bahan hard, permukaané kasebut kanthi teliti, diproses, banjur nambah lubricant cukup, tingkat luwih saka nyegah karusakan amarga slip.