News

Non-Standar Bearings Miskin Lubrication

2018-08-07

Non-Standar Bearings Miskin lubrication

Non-standar bearing awal karusakan alasan

Kawitan, instalasi sing ora bener (sekitar 16%)

1, instalasi brute force, kanthi palu langsung nantang bantalan non-standar ing bearing non-standar karusakan paling gedhe; yaiku panyebab utama deformasi.

2, the installation is not in place, the installation of a deviation or not installed to non-standard bearing position, resulting in non-standard bearing clearance is too small. Inner and outer ring is not in the same rotation center, resulting in different heart.

Rekomendasi: Pilih peralatan instalasi bantalan sing ora cocog utawa profesional, instalasi kanggo nggunakake piranti sing didedikake kanggo dideteksi.

Kapindho, kurang pelumasan (sekitar 50%)

Lubrication miskin iku salah siji saka panyebab utama gagal prematur bantalan non-standar. Alasan utama kalebu: ora pas ngisi lubricants utawa pelumas; pelumas utawa pelumas ora diisi; sing ora cocog karo pilihan lubricants utawa lubricants; pelumasan ora bener lan sateruse.

Rekomendasi: Pilih pelumas utawa lubricant sing bener, kanthi nggunakake cara ngisi lubrication sing bener.

Katelu, polusi (sekitar 14%)

Polusi bakal nyebabake karusakan prematur menyang bantalan sing ora standar, polusi minangka bledug, chip logam menyang bantalan non-standar ing njero. Alasan utama kalebu: nggunakake banget awal kanggo mbukak packaging bantalan non-standar, asil ing polusi; instalasi lingkungan kerja ora resik, amarga polusi; lingkungan kerja bantalan non-standar ora resik, polusi media sing digunakake.

Rekomendasi: Sadurunge nggunakake paling ora kanggo mbukak kemasan bantalan non-standar; instalasi kanggo njaga lingkungan instalasi sing resik, kanggo digunakake kanggo ngresiki bantalan sing ora standar; segel bearing non-standar sing ditambahake. Saiki, ékonomi China tetep stabil lan cepet, industri bantalan uga ngatasi masalah, nangkep pasar domestik, ngandarake mobil, rel kecepatan, manufaktur galangan, manufaktur lanjutan, peralatan IT lan elektronik lan liya-liyane. industri, Transformasi minangka kunci, ora bisa nyetel struktur produk, nanging uga kanggo industri bearing bearing kanggo entuk tren tetep.

Produk ekspor China sing paling gedhe, nanging tambah nilai sing paling murah, supaya manawa bisa ngasilake produk kanthi cara technical tambah nilai tambah. Sawise pirang-pirang taun gawe restrukturisasi industri, restrukturisasi lan reorganisasi, pangembangan industri bantalan manca sing dadi cingak. Ing saiki, lingkungan pangembangan industri bantalan China ngalami owah-owahan gedhé, akumulasi jangka panjang kontradiksi sing jero banget dadi saya tambah, model wutah wigati ora lestari, wis lumebu ing transformasi lan nganyarke kanggo ngembangake panggung industri lan cepet perkembangan anyar. Transformasi yaiku kanggo ngganti mode pangembangan, kanggo pertumbuhan sing didhasarake inovasi, endogen, intensif lan efisien, karbon rendah ijo, transformasi sing dikarepake domestik; upgrade kanggo ngoptimalake struktur industri, struktur organisasi, struktur teknis, struktur produk, struktur tata letak, ningkatna struktur industri sakabèhé Ngoptimalake promosi. Liwat transformasi lan peningkatan, kanggo nyepetake prasarana jalan saka industrialisasi tradisional dalan menyang industrialisasi anyar, ngapikake daya saing inti industri lan kapasitas pembangunan sing ndukung China, kanggo entuk pembangunan ilmiah.