News

Lingkungan Kerja Non-Standar Bantalan

2018-08-07

Lingkungan kerja non-standar bantalan

Fenomena kerusakan umum lan penyebabe

Kanggo bantalan sing rusak, sampeyan bisa mirsani karusakan sing diakibatake dening fenomena karusakan ing sabab, supaya target kanggo ningkatake, kanggo nyegah duplikasi kegagalan.

Fenomena siji: partikel kekerasan dhuwur sing disebabake tandha panganggo

Alesan lan saran:

Lumahing trek lan roller ditutupi karo penyok; partikel lan lumahing trek ing kandhang diuripake kanthi pelumas. Alasan bisa: biasane amarga proses perakitan ora resik amarga. Nalika nginstal bantalan, tetep resik lan gunakake pelumas anyar kanggo mriksa menawa segel utuh.

Fenomena II: busana sing disebabake pelumasan sing ora bener

Alesan lan saran:

Wearing surface is like mirror; sawise mlaku warna biru utawa coklat. Bisa uga disebabake pelumasan ora cukup, lan gampang kanggo nambah suhu kanthi cepet. Ngapikake status pelumasan, mriksa siklus pelumas lan segel minyak.

Phenomenon 3: Damage caused by vibration causes and suggestions:

Ing awak rolling kanggo cetakan oval, bearing bolongan kanggo tandha bunder. Ing sisih ngisor print iki ana padhang utawa rusty. Iki tegese bantalan gulung ing waktu istirahat. Bisa dipasang madhang dhasar. Yen bisa, coba nggunakake bantalan bola tinimbang bantalan roller, kajaba nalika nangani mesin, preloading kanggo ngencengi bantalan.

Fenomena 4: instalasi sing ora bener lan kakehan sing disebabake dening penyok

Alesan lan saran:

Cincin ing jero lan njaba nduweni kemiringan, lan pucuk pucuk padha karo jarak antara roller. Alesan bisa uga yen instalasi ora ngetokake cincin sing bener, utawa ing batang kerucut kanggo ngetokake kakehan utawa ing mupangate. Mangga dilakoni nganggo cara instalasi sing ditemtokake, utawa ngganti bearing kanthi peringkat statis sing luwih dhuwur.

Fenomena 5: awak asing sing disebabake dening nyenengake

Alesan lan saran:

Lingkungan kerja

Utamane nuduhake lingkungan kerja suhu minimum lan maksimal, kelembapan udhara, manawa ngandhut gas sing kuwat utawa bledug gedhe lan liya-liyane. Contone, ing wilayah sing adhem dilindhungi, kudu migunakake pelumas suhu lithium; ing asor, banyu luwih akeh

Should be used calcium-based grease; in the dry, less water occasions, the appropriate choice of water-soluble sodium-based grease.

2. Operasi suhu

Salah sijine yaiku suhu minimal lingkungan, lan liyane yaiku suhu maksimal sing bisa dumadi nalika operasi. Nalika suhu operasi dhuwur, luwih dhuwur grease suhu sing dhuwur kudu dipilih. Suhu operasi maksimal nyata kudu luwih murah tinimbang titik nempelake lemak 10 ~ 20 â € ƒ (grease sintetik kudu 20 ~ 30 â € ƒ). Umumé digawé pelumas kanggo sawetara suhu sing diperlokaké ing tabel ing ngisor iki.

3. kahanan beban

For heavy loads, use a smaller degree of penetration of the grease. In the high pressure work, in addition to requiring a small penetration into the outside, but also requires a higher oil film strength and extrusion performance.