News

Miniature Deep Groove Ball Bearings The Basic Piece Of Machinery

2018-08-07

Miniature Deep Groove Ball Bearings Piece dasar mesin

Umumé bakal ngerti yen gunggung joint minangka bagian dhasar saka mekanik, ing industri muter peran penting. Situasi industri bantalan China ana apa? Ayo padha analisa!

It is understood that China's joint bearing production in a few decades ago has become the international joint bearing one of the major producing countries, occupy a certain dominant position. And China already has a certain economic scale, accounting for a part of the global bearing industry market share, ranking third in the world.

Kinerja produksi uga gratify. Nanging ing teknologi, dibandhingake karo industri bantalan bebarengan ing donya, ana jurang ing teknologi. Utamané ing dhuwur-présisi, produk berteknologi tinggi lan tambah nilai, proporsi sing kurang, lan stabilitas produk bantalan bebarengan lan jurang tartamtu. Iki kudu luwih apik. Nanging ing umum isih bisa nemu kabutuhan ekonomi nasional lan konstruksi pertahanan nasional!

Secara sakabehe, industri bantalan China utawa kanggo memenuhi kabutuhan, nanging teknologi kanggo nambah luwih lanjut! Tali gulungan alur mikro sing jero kudu diinstal nganggo bensin utawa kerosene sadurunge dibersihake, nggunakake garing, lan kanggo njamin pelumas sing apik, bantalan bantalan mikro alur sing umume wis digiling, bisa uga digunakake pelumas lenga. Nalika nggunakake pelumas pelumas, ngirim ora nggunakake impurities, anti-oksidasi, teyeng, tekanan banget lan kinerja banget grease. Volume ngisi grasa kanggo bantalan bantalan mikro alur lan volume kotak bantalan mikro alur mikro dalam jero 30% -60%, jangan terlalu banyak. Kanthi struktur sing nutupi bantalan mikro alur jero alur wis diisi grease, pangguna bisa langsung dienggo, ora bisa di resiki.

Balok bantalan alur alit sing dipasang, balok alur mikro sing jero kudu ing bunder ing circumference saka circumference tekanan sing padha, ring bakal ditekan, ora mung hammers lan piranti liyane langsung nggebug bola alur mikro jero pasuryan bantala, supaya ora ngrusak mikro bantalan poros mikro alur. Ing kasus campur tangan sing luwih cilik, bisa digunakake ing suhu kamar kanthi lengen kanggo ngatasi alur mikro sing jero alur bantalan gulu, kanthi sirah saka lengan, liwat lengan sing bakal disetel merata menyang ring. Yen instalasi gedhe, bisa nggunakake penet hidrolik. Nalika ditekan, mesthine kudu njaga manawa dhadha cincin duwur njaba lan pasuryan pundhak pucuk, ujung duri lan pipo mampet, ora setuju karo celah.

1. Ukur ukuran poros lan miniatur alur bantalan bola kanthi alur kanggo nemtokake katepatan miniatur alur bantalan sing alit. Syarat sing cocog yaiku kaya ing ngisor iki: Cincin lan poros utama njupuk pas interferensi, jumlah campur tangan yaiku 0 ~ + 4 ¼ m (ing beban cahya, Presisi tinggi nalika 0); ring luar lan mikro-jero alur bolongan bantalan bolongan kanggo celah kanthi celah 0 ~ + 6 ¼ m (nanging ing ujung bebas bantalan poros mikro alur nganggo bola kontak sudut bola mikro-jero alur bantalan bola, uga Bisa ningkat celah); sumbu kesalahan balok permukaan lan kursi 2 ¼ m ing ngisor, bantalan poros mikro alur sing digunake ing pungkasan parallel bunder nganti 2 ¼ m ngisor endhas pucuk permukaan njaba sing ngalahake ing 2 ¼ m ing ngisor; Bolongan jog bantalan ing sumbu beating ing 4 ¼ m ing ngisor; spindle front cover saka sisih jero saka sumbu beating ing ngisor 4 ¼ m.