News

Tipe Bearing Rihooindustry.Com

2018-08-07

rihooindustry.com Bearing type

Kabeh jinis bantalan sing digunakake ing mesin bisa beda-beda, nanging pentinge padha, lan supaya kegagalan durung diwiwiti saka kabeh jinis bantalan, ana aturan pangopènan lan pangopènan sing padha kudu dipatuhi. Ing ngisor iki manufaktur bantalan poros alur jero kanggo ngenalake.

Kaping pisanan, kanggo nandheske kebersihan bantalan, supaya bantalan alat mesin sadurunge pengawasan, sampeyan kudu luwih dhisik ngresiki lumahing prewangan, banjur mbungkus bantalan ing bagean-bagean. Ing wektu iki kanggo menehi kawigatosan, segel minyak iku bagéan sing rapuh banget, pengawasan lan disassembly dadi ati-ati sing ekstra, ora kuwat meksa, supaya ora ngrusak karusakan.

Diikuti dening lubrication bearing, ana cilik kudu elinga, yen diimpor bearings ora kudu nambah banget lemak. Pungkasan, perlu diwenehi perhatian kanggo nutupi bantalan sing kadhangkala, supaya ora langsung bantala menyang polutan utawa lingkungan kelembapan, bantala bisa rusak. Kanggo bantalan, dering bantalan banget penting, bakal langsung ndadekke kinerja bantalan. Kanggo supaya ora ana gunggunge lan mulane duweni efek sampingan, perlu kanggo pemeriksaan ati saka cincin bantalan kanggo njamin kualifikasi produk. Testing dering bantalan perlu ditindakake kanthi bertahap, manufaktur manufaktur bantalan bantalan ing ngisor iki kanggo nglebokake.

1, deteksi cincin bantalan perlu dilakokaké ing sangisoré cahya, mula katon cincin lan celah bantalan ing lokasi pemeriksa sing ati-ati. Kayata panemuan goresan lan crush, goresan fenomena, bakal nyebabake instalasi dering bantalan kurang, nggayuh rotasi akurasi dering bantalan lan panggunaan urip.

2, the presence of corrosion and dirt, but also lead to the installation of the bearing ring is one of the main reasons for the bad, leading to a serious bearing rings directly scrapped. At the same time there can not be some skin and folding, in varying degrees will affect the bearing ring wear and collapse.

3, nanging uga mriksa ring bantalan kualitas welding. Balung alur sing ana jero lan raceway dering liyané arupa alur jero, radius saluran rada luwih gedhe tinimbang radius bal. Utamané dipigunakaké kanggo ngilangaké beban radial, nanging bisa uga tahan aksial muatan. Nalika hibrida radial saka bantalan mundhak, kanthi fungsi ball bearing angular contact, bisa tahan beban aksial luwih, nanging uga kanggo rotasi kecepatan tinggi. Bearings ing bolongan cangkang lan sumbu saka kemiringan relatif 8 '~ 16', isih bisa digarap, nanging bisa nandhang urip. Ing kasus kecepatan tinggi lan ora bisa digunakake ing kasus bantalan bantalan bola bisa digunakake kanggo nanggung jenis bearing aksial muatan sing murni.

Tali alur ing jero alur umum nggunakake plat kancing baja sing loro-potong, nanging bantalan bantalan sing gedhe utawa dhuwur digunakake sandhang sing solid, kandhang sing padha karo kandhang stamping, bantalan balingan alur banter sing cepet kanggo njaga pigura biasane dipandu dening pinggiran njero utawa njaba.

Dibandhingake karo tipe bantalan liyane sing padha, koefisien gesekan bantalan sing alur ing jero, cilik, getaran lan swara uga kurang, wates kacepetan dhuwur, presisi sing dhuwur, yaiku jinis pilihan bobot pilihan. Nanging, bantalan kasebut ora sabar lan ora cocog kanggo nindakake beban gedhe.

Struktur sing prasaja, gampang digunakaké, yaiku volume produksi paling gedhé, sing paling akèh dipigunakaké minangka kelas bantalan. Digunakake digunakake ing otomotif, Perkakas ngarep, mesin pribadi, motor, Pumps, mesin tetanèn, mesin tekstil, lan akeh wilayah liyane. output sawijining nyumbang luwih saka 70% saka total output saka arah, punika ngasilaken dhuwur China kang, nggunakake paling umum saka rega murah saka kelas arah.