News

Pengembangan Industri Miniature Deep Groove Bearings

2018-08-07

Pengembangan Industri Miniature Deep Groove Bearings

Perkembangan industri bantalan memang ngadhepi sawetara faktor sing ora apik

Pisanan, mesin, mesin tetanèn, peralatan rumah tangga lan volatilitas pasar liyane bakal duwe dampak tartamtu ing pangembangan industri bantalan. Harga bahan mentah lan biaya tenaga kerja ing 2011 dikarepake bakal nunjukake rally, supaya bisa ngetokake tekanan marang perusahaan kasebut.

Second, the RMB exchange rate will generally be on the rise, the general bearing and mid-range bearing products will further weaken the competitiveness of bearing products, the pressure will gradually increase exports, bearing product imports will increase.

Kaping tiga, kanthi perkembangan ekonomi Cina kanthi cepet lan terus-terusan, perusahaan-perusahaan multinasional internasional sing wis cepet nyepetake pembangunan China, kompetisi pasar bantalan dhuwur bakal luwih kuat. 1, konsentrasi produksi industri China kurang. Ing donya sing duweni bobot 40 milyar dolar AS, perusahaan wolung perusahaan multinasional ing donya nyumbang 75% nganti 80%. Perusahaan loro Jerman nyumbang 90% saka jumlah total, Jepang 5 nyumbang 90% saka total, Amerika Serikat kanthi total 56% total. Wazhou China 7 taunan sales luwih saka 1 milyar Yuan perusahaan bearing, sales accounted mung 28.3% saka industri.

2, riset industri China lan perkembangan lan kemampuan inovasi kurang. Minangka perusahaan paling gedhé ing pambangunan lan operasi sistem inovasi, riset lan pangembangan lan inovasi investasi modal, pengembangan bakat isih ing tingkat sing kurang, ditambah karo lembaga riset ilmiah sing berorientasi industri kanggo perusahaan, negara kasebut ora duwe teknologi riset teknologi umum industri , saéngga ngurangi fungsi riset lan pangembangan sing berorientasi industri. Mulane, kabeh industri, & quot; loro loro banget & quot; utamané, riset teori teoritis, partisipasi ing standar internasional kanggo ngembangaké teknologi tèknologi sing lemah, kurang asli, kurang dipatenaké. Saiki, teknologi desain lan manufaktur kita minangka simulasi, dekade sistem sing konsisten. Kapasitas pangembangan produk kurang, kinerja: Senajan domestik cocog tingkat 80%, nanging mobil penumpang kereta api dhuwur-kecepatan, mobil mewah, komputer, kondisioner hawa, pabrik rolling tingkat dhuwur lan host penting liyane pendukung lan pangopènan bantalan, utamané dening impor. Tèknologi manufaktur industri China kurang. Pabrikasi teknologi lan teknologi proses manufaktur China kanthi bobot, tarif mesin CNC sing kurang, tingkat otomatisasi panggilingan sing kurang, negara mung 200 baris produksi otomatis. Akeh perusahaan, utamane BUMD minangka produksi utama isih piranti tradisional. Ing babagan reaksi sing nyebabake proses lan peralatan perawatan panas sing penting, kayata atmosfir kontrol kanggo njaga panas, refinement ganda, quenching bainit lan jangkoan sing kurang, akeh masalah teknis gagal entuk terobosan. Werna riset lan pangembangan baja anyar, perbaikan baja, pelumasan, cooling, reresik lan abrasive, abrasif abrasif lan riset lan pangembangan teknologi sing gegandhengan, isih ora bisa nyukupi level produk lan persyaratan kualitas. Akibaté, kemampuan proses kurang, konsistensi kurang, ukuran pangolahan prodhuk amba, kualitas alami produk ora stabil lan akurasi, kinerja, urip lan reliabilitas bantalan.