News

Track Roller Bearings Smooth Bad

2018-08-07

Track Roller Bearings Smooth bad

Roller bantalan crawler nggunakake cairan pemilasan banyu, pangguna bakal dadi upaya pangopènan lan manajemen mesin

kanggo ngontrol generasi karat, malah ngilangi karat kasebut. Supaya bisa nyebabake korosi banyu ing permukaan logam, mesthine kudu mungkasi mesin ing lenga lenga minyak, bagian penting mesin grease smear.

Crawler roller bearings ing panggunaan sing bener, bisa duwe urip sing suwe. Yen prematur nunjukake karusakan, bisa uga amarga kesalahan pilihan, panggunaan formasi sing ora bener utawa alus.

Mulane, ing bearing piranti, kita kudu ngrekam macem-macem mesin, piranti piranti, panggunaan kondisi lan watara karo. Sawise sinau kanggo ngringkes jenis kerusakan bearing, nyerang panggunaan lingkungan, kanggo nyegah kahanan sing padha maneh.

Cukup ngontrol konsentrasi cuwar potong, nalika mesin digunakake, kanthi cairan kanggo ngresiki cairan mesin sing resik, nanging uga kanggo mbukak tameng mesin kanggo ngrusak mesin kerja udhara udhara. Supaya bisa nyegah erosi listrik, kudu diaplikasi ing lapisan logam sing nutup lapisan pelumuran anti banyu. Supaya bisa nyegah pembiakan lan reproduksi bakteri, kudu ngresiki utawa ngowahi cairan nglereni, ngilangi kripik kanthi cepet, nanging uga nggunakake banyu sing lembut.

Cylindrical roller bearings saldo kualitas banget, nanging uga kalebu bagean banget, bantalan kinerja dhuwur, yen digunakake ing dalan sing ora bener digunakake, ora mung entuk asil kinerja sing dikarepake, lan gampang ngrusak bearings, ing istilah becik mesthi kudu mbayar manungsa waé.

Pisanan, panggunaan piranti kasebut kudu ati-ati supaya ora ngidini stamping abot, ora diijini nggunakake vertikal tekan bantalan, ora ngidini muter liwat tekanan transmisi.

Kapindho, nggunakake piranti piranti sing cocok lan akurat supaya bisa nggunakake piranti khusus, nyoba nyegah nggunakake kain lan serat cendhak lan liya-liyane.

Katelu, coban mathuk bantalan lan lingkungan lingkungan sing resik, malah mripat sing ora bisa ndeleng bledhey senyawa menyang bantalan, bakal ningkatake nyandhang, getaran lan swara.

Ingkang kaping sekawan, supaya korosi bantalan langsung kanthi tangan kanggo njupuk bantalan kasebut, kudu mbungkus tangane cairan, lan dilapisi karo lenga mineral sing berkualitas lan banjur ngendhegake operasi, utamane ing musim udan lan panas kanggo menehi perhatian marang teyeng. Ing kahanan operasi tartamtu, bantalan roller trek bisa entuk urip sing luwih apik ing pitungan tradisional, utamane ing kahanan beban cahya. Kondisi operasi khusus iki yaiku nalika permukaan giling (ril lan elemen rolling) bisa dipisahake kanthi film lenga sing alus lan kontaminasi bisa rusak. Ing kasunyatan, miturut kondisi becik, gesang permanen tetep kasebut bisa uga.

Sawise piranti bobot, yen ora kanthi ati-ati mungkasi alignment, penyelarasan kasebut bisa nimbulaké bantalan sing luwih akeh, gesekan, lan geter. Iki bisa nyepetake lemes lan ngurangi nyangga geser, lan bisa ngrusak panggunaan alat mesin liyane. Kajaba iku, tambah getaran lan gesekan bisa ningkatake biaya energi lan risiko gagal prematur.

Sajrone nggunakake operasi reguler saka prewangan kanggo kondisi dhasar kanggo mungkasi ngawasi, kayata suhu, getaran lan pangukuran gangguan lan sateruse. Pemeriksaan biasa iki bakal ndeteksi masalah potensial awal lan bakal ngilangi kemerosotan mesin sing ora kaduga, supaya solusi konsumen bisa rampung, lan ningkatake daya lan efisiensi belanja pabrik.

Sajrone operasi kasebut, request trek roller bearing wis lancar maneh, lan kinerja wis rampung. Cara gawé banter, dipérang dadi lenga alus lan lancar. Kanggo nggawe bantalan main apik, pisanan kabeh, kanggo milih kondisi sing cocok, gunakake tujuan pendekatan sing alus. Yen mung mikir sing lancar, lenga Gamelan Gamelan dominan. Nanging kelancaran pelumas bisa nyasarke keahlian bearing sajrone struktur kasebut.

Yen bantalan roller trek bakal teka ing mburi istilah panggunaan, kudu dipateni. Sanajan bantalan ora bisa digunakake maneh, nanging ngilangi bantalan asli, owah-owahan bantalan-bantalan anyar, perpanjangan urip bantalan anyar bisa muter peran apik ing promosi. Pisanan, panggunaan alat aman sing cocok bakal mbusak karusakan kanggo komponen mesin liyane, lan kanthi mangkono, teknologi sing ora bener mbusak bisa dadi bahaya marang operator.