News

Mekanisme Wear Bearing Tali Groove

2018-08-07

Mesh Groove Ball Bearing Mekanisme Wear

Kanthi pembangunan bantalan sing terus-terusan, mekanisme lan wangun panganggo uga diganti. Ing salawas-lawase, pelumasan umum saka bearing amarga sliding relatif saka cincin njero lan njaba, nyebabake mundhut materi bobot bearing, asil ing bantalan ora bisa mlaku kanthi bener. Wangun panganggone utama yaiku nyelehake, gawe abrasif lan korosi nganggo telung jinis. Piranti alur bantalan alur sing jero yaiku karya pad lan cincin bagian jero lan njaba relatif menyang geser, nyebabake liner mati, luh, ekstrusi lan wangun kegagalan liyane, asil bantalan ora bisa mlaku kanthi bener.

Peranan bantalan lubrication bisa dicetha kanthi singkat kaya ing ngisor iki:

a. Film lenga dibentuk ing antarane rong permukaan sing nggulung utawa permukaan geser sing saling kontak kanggo misahake permukaan loro kanggo ngurangi gesekan lan nyandhang permukaan kontak.

b. Nalika nggunakake pelumas lenga, utamané nggunakake pelumas lenga sirkulasi, pelumas bantalan minyak lan pelumas bahan bakar, lenga bisa njupuk bantalan bantalan alur jero sajrone mayoritas gesekan panas, muter pelarian panas sing efektif.

c. Nalika nggunakake pelumas pelumas, bisa nyegah bledug njaba lan barang-barang manca liyane menyang bantalan, muter peran sing ditutup.

d. Pelumas duwe peran kanggo nyegah korosi logam.

ngluwihi umur sing lemes saka bearing. Minangka kita kabeh ngerti, tampilan karya iki mesthi dadi ewu kepala meja ing ujung gulu bebuka alur utawa sumbu saka bagean sing cocok, malah nggunakake teknologi manufaktur skf sing paling modern. Priksa kanthi maca kanthi owah-owahan preload muat. Cara preload nduweni aspek sing ora apik, kayata torsi gesekan sing diimpor, nambah kenaikan suhu, nyepetake pangarep-arep urip, lan liya-liyane, supaya kanthi sakabehe nimbang kesalahane geometris sing beda-beda tingkat, bantalan roller lan ngukur clearance , poros Utawa perumahan bantalan diputer ing arah sing beda-beda kanggo sawetara minggu kanggo mesthekake yen bal mburi bantalan bantalan alur sing jero duwe kontak sing bener karo flange guide ing cincin batin.

Lapisan panyedheke pancen terus-terusan nipis, lan ing njero mundhut bobot paningalan skf. Bisa ditemokake yen alasan kegagalan bantalan yaiku sing terus diresep nalika ayunan, lan fungsi pelumasan dikurangi, sing bakal nyebabake nyandhang bahan basa sing dikepang. 1, batang lan alur bantalan bola bantalan kamar pilihan lan kontrol:

Werna bantalan balok alur menyang bantalan balok alur sing jero kudu fleksibel sawise rotasi tanpa mblokir rasa. Yen ana rotasi cerah ora fleksibel, tegese ukuran batang gedhe banget, toleransi bisa dikurangi. Kaya bantalan balok alur sing jero menyang poros sawise rotasi tangan kanthi rasa wedhi sing jelas, bisa uga banget toleransi karo poros utawa poros putaran ora apik. Dadi ing kontrol poros lan alur bantalan bola bantalan kamar kudu uga ngontrol bunder, manufaktur domestik saiki mung ngontrol toleransi, ora ana kontrol bunder.