News

Non-Standar Bearing Surface Clean

2018-08-07

Non-Standar Bearings Lumahing resik

Nuduhake cara nyegah teyeng

1) ngresiki permukaan: reresik kudu adhedhasar sipat saka permukaan teyeng lan kondisi ing wektu kasebut, pilih cara sing cocok. Cara sing paling umum digunakake kanggo ngresiki solvent, metode cleaning technique kimia, lan cara cleaning technique.

2) Reresik permukaan garing bisa digunakake sawise ngosok udara garing kanthi teken, utawa 120 ~ 170 Ã⠀ š pengering kanggo pangatusan, uga bisa digunakake garing kasa garing.

Dilapisi nganggo cara anti-karat anti karat

1) Cara pamindhahan: sawetara barang-barang cilik direndhem ing pelumas rust-proof, supaya adhesi permukaan lapisan anti-karat grease method. Ketebalan film minyak bisa dirayakake kanthi ngontrol suhu utawa viskositas zat pelumas karat.

2) Cara nyikat ora cocok kanggo pencelupan utawa nyemprotake peralatan konstruksi ruangan utawa wangun khusus saka prodhuk, sikat ora mung menehi perhatian marang akumulasi, nanging uga kanggo nyegah lapisan bocor.

3) Cara semprotan Sawetara bahan tahan karat sing gedhe ora bisa direndhem karo lenga, umume kanthi tekanan kira-kira 0,7Mpa sing ditemekaké udhara ing panggonan pembersih udara kanggo nyemprot. Cara nyemprotake kanggo pelarut pelarut jinis lenga anti-karat utawa lapisan tipis lenga anti karat, nanging kudu nggunakake geni sampurna lan langkah-langkah perlindungan pegawe.

Apa faktor utama sing nyebabake korosi logam?

Karat logam disebabkan oleh berbagai faktor internal lan eksternal, sumebar utamané:

â 'bahan logam, komposisi kimia lan struktur dhewe; kolom bolong bearing impor yaiku: aplikasi bantalan, query model bantalan, tipe bantalan, tipe bantalan, bantalan, model bearing Daquan, bearing bearing.

â'¡ finish logam permukaan (korélasi konsentrasi oksigen baterei korosi);

â € ¢ kanthi kontak permukaan logam kanthi komposisi solusi lan nilai pH; China Bearing Network Umum jenis: bantalan turntable, lengkap pelengkap bantalan roller, dengan bantalan bulat, rolling mill bantalan, bantalan roller bantalan, bantalan kosong bola, bantalan linear gerakan, bola bantalan bantalan, satu arah bantalan.

suhu lan kelembapan lingkungan;

â € ¢ kanthi permukaan logam sing kontak karo macem-macem media lingkungan.

Apa pelet tangan bisa nyebabake korosi logam?

Kringet manungsa ora transparan utawa ora ana cahya kanthi asamitas lemah saka cairan, kanthi nilai pH 5 nganti 6. Saliyane ngandhut sodium, kalium, kalsium, magnesium, nanging uga ngemot urea, asam laktat, asam sitrat lan asam organik liyane. Nalika kontak kringet lan logam, permukaan logam bakal mbentuk lapisan film sing kringet, film peluh bakal nimbulake efek elektrokimia saka logam, korosi saka logam.

Wong sing ngetokake kuwat, kanggo nyegah keringat tangan sing disebabake karat, staf produksi ngirim nggawa sarung tangan, driji set, utawa nggunakake alat khusus kanggo njupuk bagean, aja kontak karo prodhuk kasebut.