News

Track Roller Bearings Miturut Penggunaan Parts

2018-08-07

Track Roller Bearings Miturut nggunakake bagean

Miturut nggunakake bagean-bagean lan kondisi panggunaan lan kondisi lingkungan kanggo milih ukuran, akurasi, kanthi bantalan roller trek sing cocok kanggo njamin urip bantalan lan keandalan premis.

Gunakake bagean: bantalan roller trek kanggo beban radial kanggo ngilangi beban gabungan radial lan aksial, biasane nganggo rong set trek bantalan roller trek sing cocog, utamané ing mobil sadurunge lan sawise hub, gear bevel aktif, Differential, reducer lan transmisi liyane bagean.

Kecepatan sing diijini: 0.3-0.5 kaping kecepatan sing diidinake kanggo bearing ing lingkungan sing uga dipasang kanthi apik. Ing kahanan normal, kanggo 0.2 kaping kacepetan watesan paling cocok.

Allowable tilt angle: Crawler roller bearings generally do not allow the shaft relative to the housing hole is tilted, if tilted, the maximum does not exceed 2 '.

Temperatur sing bisa diandelake: Ing kondisi normal, lan lubricant nduweni resistance suhu dhuwur lan dilumuri kanthi cukup, bantalan umum diijini operate ing suhu sekitar -30 ° C nganti 150 ° C.

Werna pilihan:

Akun lubrication ora cocog kanggo 36% saka sabab saka gagal prematur saka bantalan roller trek. Grease tujuan umum ora bisa nyukupi kabutuhan saka macem-macem aplikasi khusus bobot, nggunakake mung siji utawa kabeh jinis pelumas umum kanggo ketemu kabeh bantalan Aplikasi, masalah sing disebabake luwih akeh tinimbang keuntungan saka merek terpadu. Kondhisi aplikasi bantalan maneka warna, pelumasan sing bener kanggo mbutuhake syarat aplikasi pelumas lan bearing kanggo cocog.

Werna poros minangka basis kanggo njupuk bantalan sing luwes, operasi bebas kanthi wedi lan linuwih maksimal, sanajan ing kondisi kerja paling ekstrim. Grease nyegah kontaminasi saka nglebokake bantalan, ngresiki beban impact lan nyegah korosi. Ing aplikasi praktis, pilihan saka grease sing cocog kanggo njupuk urip bantalan maksimal saka kondisi dasar.

Pemilihan standar pelumasan yang tepat mencakup jenis dan ukuran bearing roller trek, suhu, kecepatan, beban serta layanan layanan yang diinginkan dan periode pelumasan tambahan.

Radiasi radial awal saka bantalan mbuda mboko sithik sak proses panularan, lan jumlah sing nyurung nemtokake tingkat pas. Mulane, reresik radial awal bearing trek rol kudu diukur sadurunge instalasi. Sak dopokan bantalan, rana radial terus diukur nganti dibutuhake radial dibusak lan pas interferensi sing dikarepake diraih.

Minangka suhu tundhuk pelumasan, kacepetan, muatan, impact lingkungan, tabel mung nuduhake sawetara suhu kira-kira. Peranan bantalan lubrication lubrication saka geser bantalan geser lan gesekan, nyandhang, suhu munggah, getaran lan impact penting liyane, ora ana lubrication normal, bantalan ora bisa. Analisis kerusakan bearing trek roller sing nyebabake babagan 40% saka karusakan bearing related to lubrication. Mulane, lubrication apik saka bantalan roller trek minangka langkah efektif kanggo ngurangi bantalan gesekan lan nyandhang. Kajaba iku, pelumas prewangan ana panas, karat, segel, ngirangi dampak saka macem-macem peran.