News

Miniature Deep Groove Ball Bearings Installed For Use

2018-08-07

Miniature Deep Groove Ball Bearings dipasang untuk dipakai

Tali bolongan alur mikro sing jero minangka sing paling umum ing bantalan kelas. Biasa kaya Xiaobian ing dalan ora bakal luwih akeh katon, nanging iki biasa wae peran ora biasa, saiki aku arep ngomongake babagan kacepetan bola alur mikro cilik sing nduwe anggota. Tali grafis alur ing jero diameter 26mm ing sangisoring bantalan kasebut dikenal minangka mini-alur mikro sing ukurane alur bantalan jero, dawa 26mm uga meh setengah saka driji. Ing panginstalan wektu sing kasedhiya nalika penet bakal dadi bantalan kapisan ing meksa poros, pad sing bunderan casing perak logam alus bisa nggawe bantalan luar bantalan lan bolongan kursi bantalan kanthi cincin batin lan poros kanthi longgar nalika Stressing bantalan Menyang bolongan bantalan, struktur casing nalika perlu kanggo sabanjuré ngompres pasuryan ujung dering lan njaba dering. Minisik miniatur alur mikro sing jero banget alur-alun Senajan kemampuan cilik gedhe, bobot cilik ning motor nanging bagian sing ora bisa dikalahake! Wektu: 2017-7-29 Singidaken: 79 kali

Miniature deep groove ball bearings are a very common type of rolling bearing. Its structure is usually composed of an outer ring, an inner ring, a group of steel balls and a set of cage. Deep groove ball according to the structure can also be divided into sealed deep groove ball and open deep groove ball two, which is open bearing without seal structure, sealed deep groove ball is divided into dust seal and oil seal, dust Sealing cap material for the steel plate stamping can play to prevent dust from entering the role of bearing raceway, and anti-oil type for the contact oil seal can effectively prevent the grease inside the bearing spill. Miniature deep groove ball bearings can withstand both radial and axial loads. When it only bear the radial load contact angle is zero, in the micro-deep groove ball bearings with a large radial clearance with angular contact bearing performance can withstand greater axial load, micro-deep groove ball bearings Low coefficient of friction, high speed limit, it is simple and easy to achieve higher manufacturing accuracy compared to other types, these excellent features make this bearing in life is very common.

Minangka bantalan bola alur ing ngisor iki bakal dilahirake maneh, yen bantalan katon cacat, bantalan ora bisa digunakake maneh, kudu ngganti bantalan anyar. Iki ana ing njero lan ing sanjabane ring, awak muter, salah sijine retakan; dering jero lan njaba, aliran siji-sijine sing wis dilorot; lumahing raceway, rusuk, nggulung lencana kertu wigati; Kandhang kothak utawa ripple landhep ngeculake; raceway permukaan, rolling body titanium lan bekas; lumahing rolling, awak rolling nduweni indentasi lan tandha sing signifikan; Dhiameter inner diameter utawa diameter ing Piring panyegelan lan plat tameng rusak banget.