News

Miniature Deep Groove Ball Bearings Outside Diameter Range

2018-08-07

Miniature Deep Groove Ball Bearings Outside diameter range

Mini mini-kecepatan miniatur bantalan bola alur sing duwe efek gedhe

Bantalan poros alur mendalam sing paling banter ing kelas bantalan. Biasa kaya Xiaobian ing pinggir dalan bakal ora luwih akeh dipikir, nanging iki biasa wae peran ora biasa, dina iki kita menehi sampeyan miniatur bantalan kacepetan alur ing dhuwur sing nduweni bantalan anggota. Werna bantalan balok alur ing diameter diameter 26mm ing sangisoring bantalan kasebut dikenal minangka bantalan bola alur-alur berkecepatan tinggi, dawa 26mm meh setengah saka driji mung kira-kira. Ing panginstalan wektu sing kasedhiya nalika penet bakal dadi bantalan kapisan ing meksa poros, pad sing bunderan casing perak logam alus bisa nggawe bantalan luar bantalan lan bolongan kursi bantalan kanthi cincin batin lan poros kanthi longgar nalika Stressing bantalan Menyang bolongan bantalan, struktur casing nalika perlu kanggo sabanjuré ngompres pasuryan ujung dering lan njaba dering. Miniatur kacepetan jero alur bantalan sing alur ing jero alur Senajan keterampilan cilik gedhe, bobot cilik ning motor nanging bagian sing ora bisa dikalahake!

 Deep groove ball bearing how to make it a little longer? We can improve the bearing force The impact load on the bearing depends on the impulse on the rotor and the bearing support flexibility, increasing the bearing support flexibility, will reduce the impact on the bearing load. Therefore, a suitable thickness of the rubber sheet can be added between the bearing housing and the support frame to improve the bearing support flexibility. As a result of adding rubber plate, increased flexibility, which absorbs a part of the vibration energy, improve the bearing force situation, to achieve the purpose of extending the service life.

Bantalan alur jero alur bakal dilahirake maneh, manawa gunggunge cacat ing ngisor iki, bantalan ora bisa digunakake, kudu ngganti bantalan anyar. Iki ana ing njero lan ing sanjabane ring, awak muter, salah sijine retakan; dering jero lan njaba, aliran siji-sijine sing wis dilorot; lumahing raceway, rusuk, nggulung lencana kertu wigati; Kandhang kothak utawa ripple landhep ngeculake; raceway permukaan, rolling body titanium lan bekas; lumahing rolling, awak rolling nduweni indentasi lan tandha sing signifikan; Dhiameter inner diameter utawa diameter ing Piring panyegelan lan plat tameng rusak banget.

Bantalan alur jero alur bisa disederhanakan, balok tunggal alur bantalan bantalan sing kuwat bisa nahan beban radial lan aksial, lan ngidini kecepatan tinggi. Bantalan poros alur jero ora dipisahake. Werna bantalan poros alur sing nutupi sing bebas-perawatan lan bisa ndandani struktur kasebut. Minangka tandha alur jero alur kemampuan nyalarasake diri diwatesi, saengga kabutuhan konsentratitas kursi apik, konsentrasinipun bakal mangaruhi keseimbangan operasi, ningkatake stres bantalan, saéngga nyepetake urip bantalan. Bantalan alur jero alur mung bisa ngidini sudut defleksi cilik, sing uga gumantung ing ukuran sing diangkut. Bantalan poros alur mendalam digunakake sacara luas ing macem-macem aplikasi.