News

Deep Groove Ball Bearings Meet Requirements

2018-08-07

Tali Groove Ball Bearing Tampilake syarat

Bantalan goreng alur sing jero kudu diinstal nganggo bensin utawa kerosene sadurunge ngresiki, nggunakake garing, lan kanggo njamin pelumasan apik, bantalan bantalan alur sing umum digunakake pelumas pelumas, uga bisa digunakake pelumas lenga. Nalika nggunakake pelumas pelumas, ngirim ora nggunakake impurities, anti-oksidasi, teyeng, tekanan banget lan kinerja banget grease. Volume ngisi grasa kanggo bantalan balok alur sing jero lan volume kothak bantalan baling alur 30% -60%, ora kakehan. Tali alur jero sing nganggo struktur segel wis diisi lenga, pangguna bisa langsung dianggo, ora bisa di resiki.

Tali alur jero alur dipasang, bantalan bantalan alur jero kudu ing bunder ing circumference saka circumference aplikasi saka tekanan padha, penet cincin, ora palu lan piranti liyane langsung mejet pasuryan bantalan bolong alur, supaya ora kanggo ngrusak bantalan poros alur sing jero Ing kasus campur tangan sing luwih cilik, bisa digunakake ing suhu kamar kanthi lengen kanggo ngatasi alur bantalan bantalan bantalan bantalan, nganggo lengan sing nutupi, liwat lengan sing bakal disetel merata ring. Yen instalasi gedhe, bisa nggunakake penet hidrolik. Nalika ditekan, mesthine kudu njaga manawa dhadha cincin duwur njaba lan pasuryan pundhak pucuk, ujung duri lan pipo mampet, ora setuju karo celah.

1. Ukur ukuran poros lan bolongan bantalan bolongan ing jero alur kanggo nemtokake katepatan bantalan balok alur sing jero kanthi persyaratan ing ngisor iki: dering utama lan poros kanggo nyandhet pas gangguan, interferensi 0 ~ + 4 ¼ m (ing lampu, dhuwur Precision 0); ring bagian luar lan bolongan bantalan bola alur sing ngetokake gap kanthi celah 0 ~ + 6 ¼ m (nanging ing ujung bebas saka bantalan balok alur jero nggunakake balung kontak sudut sing jero bantalan balok alur, nanging uga nggedhekake celah) Axis lan kursi kesalahan roundness permukaan kurang saka 2 ¼ m, bantalan bantalan alur sing digunakna ing pungkasan parallelisme 2 ¼ m ngisor endhas pita permukaan permukaan ngalahake ing 2 ¼ m ngisor; bolongan bantalan bola alur sing jero ing poros Ngalahake ing ngisor iki 4 ¼ m; ujung ngarep batang utama ngadhepi sumbu beating ing ngisor 4 ¼ m. 2. Ngilangake bantalan balok alur sing jero ing poros kanggo nginstal: bantalan poros alur jero kanthi cleaning clean kerosene kanggo cleaning thoroughly, grease lubrication, pisanan ngemot 3% nganti 5% saka pelarut organik menyang jero alur bola (Kanggo jero volume bola bantalan alur 10% nganti 15%); ngetokake bantalan bantalan bantalan bantalan sing ngasilake temperatur 20 ~ 30 â € ƒ, banjur gunakake grease kanggo ngisi bantalan balok alur sing jero, kanthi penet hidrolik menyang bantalan balok alur jero menyang ujung batang; ing lengan adaptor ing poros lan kanthi tekanan sing tepat marang bantalan gulungan jero alur ing pungkasan menyang posisi aksial; pérak sing ukurané digulung ing jero alur bantalan dawa jero (sanajan tandha gulungan jero alur sing bener), pramad bisa diganti amarga deformasi kawin utawa kandang, kanthi mriksa torsi wiwit kanthi cara ngukur torsi wiwitan.