News

Track Roller Bearings With Lubrication Cukup

2018-08-07

Track Roller Bearings Kanthi lubrication cekap

The importance of lubrication of track roller bearings and the description of lubrication roller roller bearings

Kinerja dhasar pelumas trek roller bearing

(1) nduweni lubrication sing cukup, yaiku, kanggo ngurangi gesekan saka bearing trek roller lan nyandhet proses ril bear bearing bearing mbebayani, resistance gesekan cilik, kemampuan anti-wear dadi gedhe.

(2) kanggo nyegah karat bearing roller crawler, dhewe ora nyebabake komponen sliding track roller (kayata kandhang tembaga, segel karet, dll.) Korosi, rusak utawa deformasi.

(3) ing suhu kerja sing ditemtokake ing ndhuwur lan ngisor, tansah njaga kinerja pelumas sing perlu, komposisi kimia stabil, owah-owahan cilik ing viskositas.

(4) ing pranata-pranata saka wates ndhuwur lan ngisor saka kacepetan kecepatan kerja, bisa mbangun film lenga sing cukup kandel; dhewe resik, bebas saka impurities, defoaming apik.

(5) ing wektu kerja sing dibutuhake utawa ing jangka wektu, sifat fisik lan sifat kimia stabil cukup kanggo nimbulaké pangurangan kualitas.

(6) pangopènan, pangopènan lan usaha kanggo gampang, minangka sethithik piranti pendukung.

Cara khusus pelumas trek bantalan roller

1, metode observasi aliran minyak

Njupuk cangkir loro, salah sijine ngandut lenga sing bakal dicenthang, sing siji liyane ing meja, bakal kebak cangkir lenga pelumas adoh saka meja 30-40 cm lan ngiringake, supaya lenen alon mili menyang cangkir kosong. Pengamatan aliran, lenga pelumas kualitas apik kudu ramping, seragam, terus, yen aliran minyak tiba-tiba cepet utawa luwih cepet, kadang-kadang ana aliran gedhe, banjur ngandika yen lenga wis ambruk.

2, cara twist tangan

Ing twist pelumas lenga ing jempol lan driji indikator antarane grinding bola, lenga sing luwih apik aran dilumuri, kurang puing, ora ana gesekan, yen driji antarane pasir lan kaya sing luwih gedhe saka friksi, banjur lenga nang impurities, ngirim ngganti lubricants anyar.

3, metode cahya

In the sunny days, with a screwdriver to lift the oil, and the level of 45 degrees to the horizontal angle. Control the sun, observe the oil droplets, in the light, you can clearly see the oil in the absence of debris for the good, can continue to use, if too much debris, should replace the lubricating oil.

4, tetesan lenga minyak

Njupuk kertas panyaring putih sing resik, netes sawetara tetes ing kertas panyaring, nganti bocor minyak, yen permukaan bubuk ireng, tangan tutul resistance kanggo astringent raos, banjur pelumas nang akeh impurities, pelumas apik Ora bubuk, tangan tutul garing lan lancar, lan ana jejak kuning.