News

Struktur Ball Bearing Miniature Deep Groove Structure Is Biasane Made By

2018-08-07

Struktur Ball Bearings Struktur sing digawe dening

Tali bolongan alur mikro sing jero minangka sing paling umum ing bantalan kelas. Biasa kaya Xiaobian ing dalan ora bakal luwih akeh katon, nanging iki biasa wae peran ora biasa, saiki aku arep ngomongake babagan kacepetan bola alur mikro cilik sing nduwe anggota. Tali grafis alur ing jero diameter 26mm ing sangisoring bantalan kasebut dikenal minangka mini-alur mikro sing ukurane alur bantalan jero, dawa 26mm uga meh setengah saka driji. Ing panginstalan wektu sing kasedhiya nalika penet bakal dadi bantalan kapisan ing meksa poros, pad sing bunderan casing perak logam alus bisa nggawe bantalan luar bantalan lan bolongan kursi bantalan kanthi cincin batin lan poros kanthi longgar nalika Stressing bantalan Menyang bolongan bantalan, struktur casing nalika perlu kanggo sabanjuré ngompres pasuryan ujung dering lan njaba dering. Minisik miniatur alur mikro sing jero banget alur-alun Senajan kemampuan cilik gedhe, bobot cilik ning motor nanging bagian sing ora bisa dikalahake!

Tali balok alur sing rada jero minangka jinis bantalan rolling. Strukturipun biasanipun dumadi saka ring luar, cincin batin, klompok bal baja lan set kandhang. Balung alur jero miturut struktur uga bisa dipérang dadi balok alur sing kedhep lan mbukak balok alur sing jero, sing mbukak tanpa struktur segel, balok alur sing disegel dipérang dadi segel debu lan segel minyak, debu Bahan tutup segel kanggo stamping pelat baja bisa muter kanggo nyegah lebu saka nglebokake peran raceway bantalan, lan jinis anti-minyak kanggo segel minyak kontak bisa efektif nyegah grease ing tumpukan bantalan. Minteri bantalan bola alur sing kuwat bisa tahan rong beban radial lan aksial. Yen mung diwenehi sudut kontak muatan radial, nol, ing poros bantalan mikro sing alur jero kanthi ril radial sing gedhé kanthi kinerja bearing kontak sudut bisa tahan beban aksial yang lebih besar, bantalan bola alur mikro dalam. Koefisien gesekan rendah, batasan kecepatan tinggi , iku prasaja lan gampang kanggo entuk akurasi manufaktur sing luwih dhuwur tinimbang jinis liyane, fitur-fitur kasebut banget nggawe preaksi iki ing urip sing umum banget.

Tali gulungan alur sing rada cilik bisa disederhanakake, miniaturi bantalan single-row alur sing bisa nahan beban radial lan aksial, lan ngijini kecepatan tinggi. Bantalan bola alur sing rada jero ora dipisahake. Miniatur sing diisi kanthi alur bantalan sing alur sing bebas, lan bisa ndandani struktur kasebut. Minangka tandha gulungan alur mikro sing jero, kemampuan kanggo nyolok kendhali diwatesi, saengga kabutuhan kanggo konsentrasi kursi sing apik, konsentrasi bakal nimbulaké keseimbangan operasi, ningkatake stres bantalan, saéngga nyepetake urip bantalan. Tali gulungan ing alur cilik sing cilik mung bisa ngidini sudut defleksi cilik, sing uga gumantung saka ukuran muatan. Tali grafis alur mikro sing akeh digunakake ing macem-macem aplikasi.