News

Deep Groove Ball Bearings Kinerja Utama Punika

2018-08-07

Inggil Galas Groove Inggil utama yaiku

Bantalan poros alur mendalam minangka komponen penting lan komponen ing industri manufaktur peralatan, sing langsung nemtokake kinerja, kualitas lan reliabilitas peralatan utama lan produk inang, lan dikenal minangka "jantung" bagean manufaktur peralatan.

Sanajan ing taun-taun anyar, bantalan-bantalan balok alur ing China terus maju, nanging kanthi bantalan balok alur jero ing donya, daya listrik dibandhingake bantalan balok alur China ing China isih ana sawetara kesenjangan. Kinerja utama minangka teknologi dhuwur, presisi tinggi, produk nilai tambah dhuwur, proporsi stabilitas produk sing luwih murah perlu luwih apik lan luwih apik. Miturut impact ekonomi global ing taun pungkasan, pabrik alur tlaga sing ngasilake jero China nduweni impact tartamtu, alur bantalan sing alur jero dikurangi sacara signifikan, dibandhingake taun-taun sadurungé, pesanan mudhun sacara umum, supaya kapasitas keluwihan asli pasar kanggo mbentuk Kompetisi sing luwih sengit, ngancam kaslametan ing paling perusahaan.

Miturut lembaga riset industri prospektif dirilis & quot; 2015-2020 China alur bola bantalan manufaktur ramalan industri perkiraan industri lan transformasi lan laporan analisis nganyari & quot; data nuduhake yen ing taun 2005-2008, ukuran alur global sing ukurane alur global terus berkembang. Ing taun 2009, kanthi krisis finansial global, ukuran alur pasar global alur sing ambruk ambruk 12,5 persen nganti 56,8 miliar dolar AS. Miturut 2013, wol alur global sing nduwe ukuran pasar US $ 62 milyar.

Kanthi dukungan dhasar kanggo nambah, aku yakin yen industri groove ball sing alur jero China bakal nyebabake perkembangan musim semi, bakal ngepetake proses lokalisasi bantalan bantalan bolong alur dhuwur kanggo manufaktur peralatan utama China kanggo nyiapake madegé.

Minangka prodhuksi manufaktur industri manufaktur bantalan bola alur, & quot; introduksi bagian-bagian dhasar mekanik, teknologi manufaktur dhasar lan industri bahan dasar, & quot; rencana kaping pindho & quot; rencana pembangunan & quot; saliyane kanggo introduksi ilmu pengetahuan lan teknologi (002046, nyedhiyakake) wis nggawa pembangunan sing durung tau Kesempatan uga nggawa tantangan gedhe. Kesempatan kanggo bisa njaluk dhukungan pasar lan dhukungan luwih akeh, tantangan kanggo mbantu misi penting babagan lokalisasi peralatan dhuwur China. China aktif nyengkuyung pembangunan industri manufaktur peralatan dhuwur, dhuwur-tèknik, dhuwur-presisi high-end alur bantalan bola alur dhuwur bakal luwih ditingkat, sing mbutuhake perusahaan produksi domestik kanggo terus-terusan tingkat upgrade teknis,

Ngowahi transformasi lan nganyarke restrukturisasi industri, lan ngurangi kualitas ngimpor high-end bantalan bantalan bantalan alur, bantalan bantalan bantalan bantalan sing dhuwur-dhuwur kanggo entuk lokalisasi pasar.

Ing taun-taun pungkasan, produksi barang-barang tahan lama kayata mobil ora dadi ekonomi, sing akeh nduwe pengaruh ing jero bantalan balok alur. Nanging, ing sawetara taun sabanjure, pasar sing dikembangake saka barang tahan rendhet lan produksi mobil bakal tambah akeh. Akibaté, pangembangan pasar sing dikembangaké bakal luwih ditambah kanthi wutah sing kuat ing sektor wutah, utamané ing pasar Tiongkok.