News

Track Roller Bearings Mainly Bear

2018-08-07

Track Roller Bearings Mainly Roller Bearings

Casing roller cedhak utamané kena pengaruh radial lan aksial sing digabungake radial. Kaping bearing bantalan gumantung saka sudut pante racer njaba, luwih gedhe ukuran sing luwih gedhe. Bobot jinis iki minangka bearing kapisah, miturut jumlah rolling elements ing bearing dadi siji baris, row ganda lan 4 baris bantalan roller trek. Rol siji saka ril sepatu trek roller sing bakal diinstal nalika panyesuaian; rangking kaping pindho lan papat larik track clearance rol katelu wis dikirim ing produk miturut syarat pangguna sing diwenehake, tanpa pangaturan pangguna.

Roller bantalan trek duwe raceways conical lan njaba, lan rollers tapered disusun antarane loro. Garis proyeksi kabeh permukaan conical dumunung ing titik sing padha ing sumbu bantalan. Rancangan iki ndadekake spektrum bantalan roller utamané cocok kanggo panrima komposit (radial lan aksial). Kapasitas beban aksial saka bantalan paling akeh ditemtokake dening sudut kontak Î ±; luwih gedhe ing sudut I, sing luwih dhuwur kapasitas mbukak aksial. Ukuran ukurane diwatesi dening faktor kalkulus e; luwih gedhe tinimbang nilai e, luwih gedhe saka sudut kontak, luwih gedhe saka penerapan bearing menyang beban aksial.

Tali gulungan trek biasané saka jinis pamisahan, yaiku pagawitan cincin batin sing dumadi saka cincin batin karo roller lan perakitan sangkar bisa dipasang saka cincin lumahing conical (outer ring).

Roller bearing crawler sing akeh digunakake ing mobil, rolling mill, pertambangan, metalurgi, mesin plastik lan industri liyane.

Penyebab sekunder kedadeyan trek roller bearing ing proses yaiku bearing sing dipasang, cincin batin dibentuk nalika pasang, lan dering njaba lancip; utawa minangka pangisian daya saiki ing proses perakitan lan perakitan, lan pambentukan akhir saka bearing

Kanggo nginstal bantalan roller trek sing sesuai karo norma-norma karya kanggo mungkasi, utawa bakal mbentuk asil akeh, kayata wujud piranti utawa cara ora, banjur mbentuk permukaan raceway bantalan lan pembentukan bantalan ing geger saka munculé tandha linier. Piranti bantalan lempengan jero alur langsung ora nuduhake bantalan nalika presisi, nomer urip lan fungsi.

Unduh kualitas gulung lan kualitas aspèk liyane luwih apik, nanging bearing rolling minangka komponen presisi, panggunaan kasebut uga kudu ditindakake sakcukupe. Ora ketompo carane dhuwur kinerja bantalan, yen digunakake kanthi ora bener, ora bakal bisa nggoleki kinerja dhuwur. Keprihatinan ing ngisor iki kanggo aplikasi:

(1), tetepake bearing roller trek lan lingkungan sing resik.

Sanajan mata ora bisa ndeleng bledug cilik, bakal menehi pengaruh gedhe. Mulane, supaya lingkungan tetep resik, supaya bledug ora bisa nembus bantalan.