News

Non-Standard Bearings Limited Movement System

2018-08-07

Non-Standard Bearings Limited movement system

Aplikasi saka bantalan sing ora standar

Delengen fungsi kawin sing mligi kaya cincin stasioner lan cincin puteran sing saben-saben ditindakake karo bagean stasioner (biasané jaran bantalan) saka bagean sing dipasang lan bagian puteran (biasane batang), supaya bisa diwujudake saka beban lan gerakan winates ing negara puteran Tugas dhasar sistem relatif marang sistem sing isih ana. Ing poros lan kursi bantalan, bearing rolling ing arah radial, poros lan tangential saka telung arah kanggo ndandani posisine. Posisi radial lan tangential dirayakake kanthi pas sing dering saka dering bantalan. Posisi aksial mung dienggo ing sawetara kasus. Bagian wates aksial, kayata end caps lan retainers, umume digunakake kanggo mbatesi posisi aksial. Wektu sing padha

Bearing minangka bagean penting saka bagean mekanik, bisa dingerteni yen sendi mekanik, lan kita manungsa, yen ora ana sendi sing ora cukup, yen ora ana sendi sing lumpuh, lan apa peran? Ora ana gunane, mesin iku padha, ora ana bobot, panggunaan mékanis ora munggah, saéngga mesin ora bisa dipisahake saka bantalan, ninggalaké bantalan ing urip, kaya sampah. Pemanfaatan bantalan punika sanget rumit, lan sapérangan tiyang kedah bekerjasama kanthi migunakaken bantalan gulungan, staf teknis umum kanggé mangertosi kawruh kasebut, mesthine kita ora ngerti wong-wong umum, kita teka ing kene kanggo nyritakake babagan penggunaan rolling bantalan lan syarat, Nanging uga ngerti babagan masa depan sampeyan ngerti pondasi RBI.

Pilih kerjasama kudu menehi perhatian marang papat poin:

(1) bantalan permukaan circumfer bantalan kudu didhukung kanthi apik lan gaya seragam kanggo ngurangi deformasi, lan bisa menehi muter lengkap kanggo kapasitas bantalan. Wektu sing padha

(2) dering ing permukaan kawin ora bisa geser ing sadhuwure arah tangential, yen ora bakal ngrusak permukaan kawin. Wektu sing padha

(3) bantalan ujung free kudu bisa kanggo ngganti karo owah-owahan ing dawa poros lan bearing bearing, yaiku, kudu duwe kemampuan kanggo adaptasi karo posisi aksial sajrone nglangi.

(4) kudu nyedhiyani instalasi lan penghapusan bantalan gampang, ngirit wektu lan dhuwit.