News

Bearing Bearing Groove Deep In Component Base

2018-08-07

Jero Ball Bearings Ing komponèn dasar

Bantalan alur jero alur bisa diarani minangka kelas bantalan rolling, yaiku aplikasi mekanik ing tahap iki kanthi fleksibilitas banget kuwat, nalika komponen dhasar uga dadi standar standarisasi, karakterisasi serialisasi.

Werna bantalan bantalan alur ing operasi friksi ditetepake minangka operasi antarane poros lan poros antarane operasi jangka panjang amarga owah-owahan gesekan geser iku gesekan, supaya ngurangi bantalan sing abot amarga gesekan lan karusakan, Bisa dikatutake dadi komponen mekanik sing canggih.

Lan banjur ing peralatan mekanik sing digunakake ing aplikasi peralatan sing beda ing mode kerja lan kondisi kerja banget beda, sing nemtokake komponen bearing ing kapasitas mbeta, struktur lan migunani, lan liya-liyane. Dadi tegese bakal muncul macem-macem fitur struktural.

Bantalan alur banter sing jero bisa dikatutake minangka sing paling akeh dipigunakaké ing prodhuk bantalan, sing ing komposisi komposisi dening ring batin, ring luar, bal baja, kandhang, grease, segel lan komponen sing gegandhengan. Wektu sing padha

Balung alur sing ana jero lan raceway dering liyané arupa alur jero, radius saluran rada luwih gedhe tinimbang radius bal. Utamané dipigunakaké kanggo ngilangaké beban radial, nanging bisa uga tahan aksial muatan. Nalika hibrida radial saka bantalan mundhak, kanthi fungsi ball bearing angular contact, bisa tahan beban aksial luwih, nanging uga kanggo rotasi kecepatan tinggi. Bearings ing bolongan cangkang lan sumbu saka kemiringan relatif 8 '~ 16', isih bisa digarap, nanging bisa nandhang urip. Ing kasus kecepatan tinggi lan ora bisa digunakake ing kasus bantalan bantalan bola bisa digunakake kanggo nanggung jenis bearing aksial muatan sing murni.

Tali alur ing jero alur umum nggunakake plat kancing baja sing loro-potong, nanging bantalan bantalan sing gedhe utawa dhuwur digunakake sandhang sing solid, kandhang sing padha karo kandhang stamping, bantalan balingan alur banter sing cepet kanggo njaga pigura biasane dipandu dening pinggiran njero utawa njaba.

Dibandhingake karo tipe bantalan liyane sing padha, koefisien gesekan bantalan sing alur ing jero, cilik, getaran lan swara uga kurang, wates kacepetan dhuwur, presisi sing dhuwur, yaiku jinis pilihan bobot pilihan. Nanging, ora ana impact impact sabar, ora cocog kanggo ngilangi beban abot.