News

Miniatur Deep Groove Ball Bearings Miskin Lubrication

2018-08-07

Miniatur Deep Groove Ball Bearings Miskin lubrication

Kawitan, instalasi sing ora bener (sekitar 16%)

1, instalasi

Nalika nggunakake gaya brute, kanthi palu langsung nyebabake gunggung prewangan kerusakan paling gedhe; yaiku panyebab utama deformasi.

2, instalasi ora ana ing panggonan, diinstal kanthi penyimpangan utawa ora diinstal ing posisi bantalan, sahingga mbuwang bantalan banget. Dering jero lan njaba ora ana ing pusat rotasi sing padha, dadi beda ati.

Rekomendasi: Pilih alat instalasi bantalan sing cocog utawa profesional, instalasi lengkap karo instrumen khusus kanggo dideteksi.

Kapindho, kurang pelumasan (sekitar 50%)

Lubrication miskin iku salah siji saka panyebab utama prewangan prewangan. Alasan utama kalebu: ora pas ngisi lubricants utawa pelumas; pelumas utawa pelumas ora diisi; sing ora cocog karo pilihan lubricants utawa lubricants; pelumasan ora bener lan sateruse.

Rekomendasi: Pilih pelumas utawa lubricant sing bener, kanthi nggunakake cara ngisi lubrication sing bener.

Katelu, polusi (sekitar 14%)

Polusi bakal nyebabake karusakan prewangan dini, polusi yaiku bledug, keramik logam menyang jero bantalan. Alasan utama kalebu: mbukak sadurunge nggunakake packaging bantalan, asil ing polusi; instalasi lingkungan kerja ora resik, amarga polusi; lingkungan kerja ora resik, polusi media sing digunakake.

Rekomendasi: Sadurunge nggunakake paling ora kanggo mbukak kemasan bantalan; instalasi kanggo njaga lingkungan instalasi sing resik, kanggo nggunakake bantalan sing kudu di resiki; kanggo nambah segel bantalan.

Nuduhake manufaktur saka seri proses kerja sing ketat, saiki kanggo fokus ing introduksi sing paling kritis saka sawetara pranala.

Ingkang kapisanan ingkang badhe dipunlibataken inggih punika link casting, inggih punika kangge mangertos bilih kagunaan reliabilitas bantalan lan bagéyan penting saking gesang, amargi bahan baku kedah dipun bibaraken kanggé damel cincin bantalan. Kajaba iku, prosès penempelan uga duwe pangaruh langsung marang pemanfaatan bahan baku, lan kanthi mangkono biaya produksi ora nimbulake dampak cilik.

Dienggo kanthi perawatan panas, yaiku, bakal dipigunakaké, sawisé ngolah mesin cincin bantalan kanggo perawatan suhu dhuwur, kanggo ngapikake resistansi haus lan kekerasan saka bantalan muter peran. Pungkasan, proses penggilingan, kanggo njamin akurasi mbentuk bearing, panggilingan minangka salah sawijining proses penting.

Sadurunge: nimbulaké alasan karusakan awal.