News

Bahan Bearing Non-Standar

2018-08-07

Bahan non-standar bantalan

1. Bahan ferule lan rolling (1) baja kromium karbon dhuwur-dhuwur Mayoritas cincin lan awak gelang digulung nganggo baja khusus

Pabrikan bahan ferrule lan rolling kanthi baja bantalan krom karbon dhuwur (GCr15 lan GCr15SiMn lan ZGCr15 lan ZGCr15SiMn) kanthi kekerasan kaya mangkene:

Ferrule and rollers made of GCr15 and ZGCr15 are HRc61 ~ 65 and HRc62 ~ 66

Ferrule lan roller digawe saka bahan-bahan GCr15SiMn lan ZGCr15SiMn HRc60 ~ 64, waja baja HRc60 ~ 66

Bearings made of high-carbon steel chrome bearing steel are generally suitable for operating temperatures in the -40 ° C to 130 ° range. Oil and grease are normal

Bisa nrima persyaratan mesin umum

Kisi-kisi sing duwe karbon kroma sing dhuwur-dhuwur sawise suhu dhuwur mundur saka geni, adaptasi saka suhu kerja nganti 250 derajat

Kanthi kemajuan teknologi smelting, baja bearing kromium karbon dhuwur bisa nggunakake metode smelting sing beda-beda, kayata teknologi smelting vakum bisa ningkatake kualitas baja sing wujud, utamane isi oksigen baja lan pambentukane inklusi non logam

Kanthi bantalan baja kromium kromium karbon dhuwur, urip lemes bisa digulung

Miturut akeh data perbandingan eksperimen sing nuduhake metode smelting beda sing diduweni GCr15, GCr15SiMn, ZGCr15, ZGCr15SiMn bantalan baja bantalan

(2) carburizing bearing carburizing bearing steel and other manufacturing rings and rolling body, the hardness: rings and rolling body for HRc60 ~ 64, generally suitable for range working range -40 to 140 degrees Celsius, oil And grease lubrication normal , bisa digunakake ing kondisi getaran pangaruh sing luwih gedhe, kayata lokomotif lan bantalan mill rolling, dsb. nanging proses perawatan panas baja luwih kompleks

(3) baja bantalan tahan panas digawe saka baja bantalan baja tahan panas, gelang: gelang lan rol kanggo HRc60 ~ 64, bal kanggo HRc61 ~ 65, ing kasus pelumasan normal, cocok kanggo suhu 120 nganti 250 derajat Celcius, kayata mesin pesawat, turbin gas lan kondisi operasi spindel liyane

(4) Pabrikan baja lan tahan karat tahan karat baja sing tahan karat, waja: gelang lan rolling body kudu ora luwih murah tinimbang HRc58, kanggo banyu, asam nitrat, reagen kimia lan media korosif liyane, 253 ~ 350 derajat Celsius

Bahan sangkar (1) Mayoritas bantalan sing digawe saka kandhang baja, sing paling akeh dipigunakaké yaiku plate baja rendah karbon stamping wangun, basket, sangkut berbentuk kothak, kanggo kromium kromium karbon dhuwur lan kahanan Bearing kondhisi Lingkungan

Cylinders digawe karo medium stainless steel plate plate cocok kanggo bantalan kondisi lan lingkungan kanggo baja bantalan tahan karat