News

Halo Groove Ball Bearings Limit Kecepatan

2018-08-07

Werna Groove Ball Bearings Watesan kacepetan dhuwur

Deep groove ball bearing inner and outer ring raceway are arc-shaped deep groove, channel radius slightly larger than the ball radius. Mainly used to bear the radial load, but also can withstand a certain axial load. When the radial clearance of the bearing increases, with angular contact ball bearing function, can withstand greater axial load, but also for high-speed rotation. Bearings in the shell hole and the axis of the relative tilt 8 '~ 16', still can work, but affect its service life. In the case of high speed and should not be used in the case of thrust ball bearings can be used to bear the kind of bearing pure axial load.

Tali alur ing jero alur umum nggunakake plat kancing baja sing loro-potong, nanging bantalan bantalan sing gedhe utawa dhuwur digunakake sandhang sing solid, kandhang sing padha karo kandhang stamping, bantalan balingan alur banter sing cepet kanggo njaga pigura biasane dipandu dening pinggiran njero utawa njaba.

Dibandhingake karo tipe bantalan liyane sing padha, koefisien gesekan bantalan sing alur ing jero, cilik, getaran lan swara uga kurang, wates kacepetan dhuwur, presisi sing dhuwur, yaiku jinis pilihan bobot pilihan. Nanging, ora ana impact impact sabar, ora cocog kanggo ngilangi beban abot.

Struktur bantalan lempengan jero alur gampang, gampang digunakaké, yaiku volume produksi paling gedhé, sing paling akèh dipigunakaké minangka kelas bantalan. Digunakake digunakake ing otomotif, Perkakas ngarep, mesin pribadi, motor, Pumps, mesin tetanèn, mesin tekstil, lan akeh wilayah liyane. output sawijining nyumbang luwih saka 70% saka total output saka arah, punika ngasilaken dhuwur China kang, nggunakake paling umum saka rega murah saka kelas arah. Bantalan alur jero alur bisa diarani minangka kelas bantalan rolling, yaiku aplikasi mekanik ing tahap iki kanthi fleksibilitas banget kuwat, nalika komponen dhasar uga dadi standar standarisasi, karakterisasi serialisasi.

Werna bantalan bantalan alur ing operasi friksi ditetepake minangka operasi antarane poros lan poros antarane operasi jangka panjang amarga owah-owahan gesekan geser iku gesekan, supaya ngurangi bantalan sing abot amarga gesekan lan karusakan, Bisa dikatutake dadi komponen mekanik sing canggih.

Lan banjur ing peralatan mekanik sing digunakake ing aplikasi peralatan sing beda ing mode kerja lan kondisi kerja banget beda, sing nemtokake komponen bearing ing kapasitas mbeta, struktur lan migunani, lan liya-liyane. Dadi tegese bakal muncul macem-macem fitur struktural.

Bantalan alur banter sing jero bisa dikatutake minangka sing paling akeh dipigunakaké ing prodhuk bantalan, sing ing komposisi komposisi dening ring batin, ring luar, bal baja, kandhang, grease, segel lan komponen sing gegandhengan.