News

Non-Standar Bearings Miturut Standar Operasional

2018-08-07

Non-Standar Bearings Miturut standar operasional

Instalasi bantalan non-standar bener, nggowo pengaruh akurasi, urip, kinerja. Mulane, departemen desain lan perakitan kanggo instalasi bantalan non-standar kudu dipelajari kanthi lengkap. Pengin ngetutake standar operasi kanggo nginstal. Item standar operasi biasane kaya ing ngisor iki:

(1), ngresiki bantalan sing ora standar lan bagean sing gegandhengan karo non-standar

(2), priksa ukuran bagean sing nyambung lan rampung

(3), instalasi

(4), sawise instalasi bantalan non-standar sawise pengawasan

(5), pasokan lubricant

Mugi-mugi masang prewangan non-standar sadurunge siap dipasang. Grease umum pelumas, ora ana reresik, langsung ngisi pelumas. Lubricating oil lubrication, biasa lan ora kudu ngresiki, nanging instrument utawa bantalan non-standar kecepatan tinggi, dsb., Nggunakake lenga resik kanggo mbuang bantalan non-standar ing agen anti-karat. Copot agen anti-karat bantalan non-standar, gampang teyeng, supaya ora bisa diabaikan. Salajengipun, bantalan non-standar sing wis kedhep kanthi grease ora diresiki langsung.

Cara instalasi bantalan non-standar, amarga struktur bantalan non-standar, kanthi kondisi beda-beda, ing umum, minangka rotasi poros, supaya cincin baterei kudu pas interferensi. Cylindrical bearings non-standar, press press multi-pressure, utawa multi-use method panas. Bolongan taper, dipasang langsung ing batang taper, utawa nganggo kantong.

Dipasang ing cangkang, reresik umum kanthi luwih saka ring njaba karo jumlah gangguan, biasane ditindakake ing penet, utawa ana pendinginan sawise instalasi kedhung ngombe kanthi cara. Kanthi es garing minangka coolant, nyilem dingin kanthi instalasi kesempatan kasebut, udhara bakal dikendhalekake ing banyu ing permukaan bantalan sing ora standar. Mulane, perlu kanggo ngukur anti karat sing cocog.

Langkah-langkah pangopènan

1, nyopotake roda pisanan, eling kanggo njupuk sekrup, ilang ing alangan.

2, remove the non-standard bearings. Some wheels of the core is very tight, non-standard bearings is difficult to remove, with a hexagonal wrench (that is, one of the screws) to dig it hard, rest assured that non-standard bearings are not easy to bad!

3, pisanan nganggo sikat sepatu bakal permukaan sing kotor, ora uga langkah iki uga, ora ala!