News

Track Roller Bearings Ana Pasangan Pasangan Saka Simetri

2018-08-07

Track Roller Bearings Ana rong pasangan simetri

Roller bantalan

Roller bantalan ing rong raceway lan raceway utama kanggo dering njaba bundher, dipasang kanthi bantalan roller drum.

Roller bantalan kanthi rong baris roller, bear utama sing diiseni, nanging uga bisa tahan sembarang arah beban aksial. Nduweni kapasitas beban radial sing dhuwur, utamane kanggo tugas berat utawa karya getar sing dianggep, nanging ora bisa tahan beban aksial murni. Jenis raceway ring luar iki mèmper, supaya kinerja apik, bisa ngasilake kesalahan coaxial.

Roller bantalan duwe rong bunderan roller sing simetris, dering njaba duwe roller spherical sing umum, ring bagian tengah karo rong poros bantalan poros bantalan raceway, kanthi performa apik, nalika poros gelang utawa instalasi Jantung beda nalika bantalan isih bisa digunakake biasane, kanthi ukuran bantalan saka seri sing beda, sudut umum sing diijolake 1 nganti 2,5 derajat, jinis bantalan sing luwih gedhe, saliyane kanggo beban beban radial sing bisa tahan rong arah. umum, bearings roller ngidini karya ing kacepetan ngisor.

Roller bantalan tapered ganda baris Roller bantalan dipérang dadi rong jinis: roller spherical simetris lan roller spherical asymmetrical. Roller bearing asimetris minangka produk awal, utamane kanggo layanan pangreksan utama mainframe. Desain host ora arang digunakake nalika bantalan roller simetris, struktur internal perbaikan sing komprehensif ing paramèter desain lan optimasi, dibandhingake karo produksi bantalan roller awal, bisa tahan beban aksial sing luwih dhuwur, suhu operasi bantalan kurang, bisa diadaptasi karo persyaratan kecepatan sing luwih dhuwur, miturut dering jero nganggo utawa tanpa nggunakake kandhang bisa dipérang dadi rong jinis C lan tipe CA, bobot C tipe ora ana cincin lan stamping baja kanggo njaga pigura, karakteristik bearing tipe CA loro-lorone ring tengah karo tulang rusuk lan penggunaan kandang solid kendaraan. Kanggo nambah lubrication bearing, kanggo nyedhiyakake panggilingan karo dering njaba karo alur lenga annular lan telu bantalan roller lubang minyak, Kanggo nampung postingan kode / W33, miturut panjalukan pangguna uga bisa digunakake nganggo bantalan rol bolongan ring ring minyak, supaya bisa nangani penanganan customer lan panggantos bea cincin, nanging uga nyedhiyakake bolongan kanthi bearing roller tapered, Tapering bolongan yaiku 1:12 Sawise K-kode sing diarani K, supaya bisa ditemtokake persyaratane pengguna khusus bisa uga nyedhiyakake tore bolongan 1:30 bantalan , sawisé kodhe K30 sing diarani kodhe kanthi bearing bantalan kanthi gembrengan kunci bisa dipasang langsung ing poros Cakar, nanging uga nganggo lengan adaptor utawa lengan penarikan bakal dipasang ing jurnal silinder.

Bantalan poros dibagi dadi rong bagian. Lengan cincang lan poros ketat sing ketat, support dering urip ing jog bantalan. Ferrule lan rolling body biasane digawe saka kekuatan dhuwur, resistansi haus sing apik saka manufaktur baja bantalan rolling, kekerasan permukaan quenching ngirim tekan HRC60 ~ 65. Kandhang digawe saka stamping baja alus uga bisa digawe saka bakelite bakelite kain utawa manufaktur plastik.