News

Garis Melengkung Bola Alur Koefisien Gesekan Kurang Cilik

2018-08-07

Deep Groove Ball Bearings The friction coefficient is very small

Tali alur bantalan alur

Prinsip kerja: bantalan bantalan bantalan alur sing dawa ngetokake beban radial, uga bisa nampung beban radial lan beban aksial. Nalika iku mung kena pengaruh radial, sudut kontak punika nol. Nalika bantalan poros alur jero kanthi ril radial sing gedhe, kanthi kinerja gagang kontak sudut, bisa tahan beban aksial sing luwih dhuwur, koefisien gesekan buntut alur sing jero banget, kecepatan limit uga dhuwur.

SKF jero alur bal bantalan jero alur terus raceway kontinyu. Ana pas sing apik banget antarane raceway lan bal, sing ngidini bantalan ngilangi beban radial lan aksial bi-arah. Jenis bantalan iki banget serba guna lan arang banget prasaja lan ora bisa dipisahake kanggo lingkungan kacepetan dhuwur lan kecepatan tinggi. Lan bantalan balok alur sing jero uga minangka jinis bantalan paling akeh digunakake. Mulane, SKF uga nawakake macem-macem desain, varieties, seri lan ukuran bantalan. Gelang balung alur SKF kanggo diameter diameter batang saka kisaran 3 nganti 1500 mm. Padha dikirim ing telung tingkat kinerja:

SKF kualitas bantalan standar

SKF high load capacity of the explorer bearing

SKF efisiensi energi hemat energi (E2)

SKF uga mrodhuksi solusi teknik kanggo aplikasi tartamtu, kalebu:

SKF kanggo bantalan suhu sing abot

SKF DryLube bearings

SKF bantalan minyak padat

SKF terisolasi bantalan

Polymer bearings SKF

SKF NoWear ora tau nganggo sandhangan kasebut

SKF sensor bearing unit

Saben ferrule saka alur bantalan jero nang struktur iki nduweni raceway tipe alur fokus sing duwe bagean salib kira-kira 1/3 garis circumference equatorial. Bantalan poros alur lebet utamané dipigunakaké kanggo ngilangi beban radial, nanging bisa uga tahan beban aksial tartamtu. Nalika hibrida radial saka bantalan mundhak, kanthi sipat bantalan kontak balang sudut, bisa tahan rong arah saka alternating axial load. Dibandhingake karo tipe bantalan liyane sing padha, bearing nduweni koefisien gesekan cilik, kacepetan dhuwur lan akurasi dhuwur, lan jinis bantalan sing dipilih kanggo pemilihan pengguna. Struktur prasaja alur jero, gampang dianggo, yaiku volume produksi paling gedhé, sing paling akèh dipigunakaké minangka kelas bantalan sing diimpor.