News

Non-Standard Bearings Non-Standard Size

2018-08-07

Non-Standar Bearings Ukuran non-standar

Bearings datar yaiku bearings roller lan roller silinder sing kasusun saka bracket datar, sing dipérang dadi bantalan roller jarum lan bantalan kosong mawa bunder. Peranane yaiku kanggo njaga roller jarum lan tipe flat roller silinder. Nalika digunakake bebarengan karo flat washers sing beda, ana beda kombinasi bantalan. Keuntungan iku kanggo nambah dawa kontak antarane piranti lan piranti, supaya bantalan ing papan sing luwih cilik bisa entuk kapasitas muatan pangangkut sing dhuwur lan kekuwatan sing dhuwur. Nanging uga ngurangi pinggiran pasukan aplikasi, kanggo ngluwihi urip layanan.

Bantalan non-standar minangka ukuran non-standar utawa ora nyukupi persyaratane ukuran bantalan, yaiku, dimensi lan rancangan dimensi ora memenuhi standar persyaratan sing relevan saka bearing. Piranti kasebut cocok kanggo sawetara syarat khusus saka peralatan, amarga ukurane beda karo ukuran ukuran standar, kudu nemokake manufaktur khusus bantalan, produksi jumlah kelompok, lan desain nduweni keterbatasan, dadi non-standar Price bantalane umume larang. Sawetara bagéan, kayata ukuran werni, kudu disesuaikan miturut ukuran tartamtu.

(Bearing assembly) tips and precautions (bearing heater)

Apa bantalan sing dipasang kanthi bener nyedhiyakake akurasi, umur dawa lan kinerja bantalan. â € nggunakake rod tembaga lan instalasi manual

Iki minangka cara prasaja kanggo nginstal bantalan cilik lan medium. Nalika cincin utama bantalan kanggo pas sing sithik, dering njaba sing luwih longgar karo rod tembaga sing cedhak karo ujung ring bagian tengah, kanthi palu langsung mencet rod tembaga, liwat gaya rod tembaga, bantalane alon dipasang ing batang. Cincin batangan sing luwih gedhe, sampeyan bisa nggunakake rod tembaga ing sadhuwure cincin baterei ing sandhuwure perkusi gaya seragam, supaya ora mung ngalahake sisih, ora bisa akeh gaya, kanggo nyetet simetri, kanthi alon nunyuk diinstal alon, supaya ora nginstal bantalan slanting Ing

â € œ nggunakake kantong kanggo nginstal cara iki lan nggunakake rod tembaga kanggo nginstal alesan sing padha. Iki minangka kantong langsung ing ujung bantalan bantalan (bantalan sing dipasang ing batang nalika bagian jero cincin bagian utama dipasang ing bolongan cangkang nalika ujung dering luar), kanthi tangan sing bisa ngirupake roto-roto ing instalasi Ing bantalan ing kabeh dering cincin, lan bisa digunakake bebarengan karo penet, gaweyan instalasi lan ngirit wektu, kualitas dipercaya. Kantong sing digunakake kanggo instalasi kudu digawe saka logam alus (pipa baja tembaga utawa pipa baja kurang). Yen bantalan dipasang ing poros, diameter lengan kudu rada luwih gedhe tinimbang jurnal 1-4mm, diameter njaba luwih cilik tinimbang diameter bantalan dering jero, utawa ketebalan lengane, kekandelan kudu digawe padha karo sing bobotane ring ring 2 / 3-4 / 5, lan loro ujung sing lengen kudu datar lan jejeg kanggo tong. Yen bantalan dipasang ing bolongan kursi, diameter pelindung kudu rada luwih cilik tinimbang diameter bantalan.